Zaradila oko 40.000 maraka na neviđen način

sponzoruše
Ono što je posebno nevjerojatno je to da je ta mlada žena uspjela kupiti kuću nakon što je prodala sve te nove iPhone koje su joj poklonili njeni dečki.

Kineskinja po imenu Xiao Li zahtijevala je od svakog svojeg dečka da joj kupi najnoviji smartfon, nakon čega ih je sve prodala za ukupno 120.000 yuana (oko 40.000 maraka).

Priča se prvi put pojavila na internetu kada je na kineskom forumu Tianya korisnik pod nazivom ‘Ao Jiao De Qiao Ba‘ opisao svoju kolegicu s posla, a što su zatim prenijeli svi kineski mediji.

"Nevjerojatno, danas svi moji kolege govore o kolegici koja ima 20 dečki u isto vrijeme. Kako može raditi tako što?", napisao je Ao Jiao De Qiao Ba 14. listopada.

Nakon toga je napisao kako je kolegica, Xiao Li, zatražila još u rujnu od svakog svojeg dečka da joj kupi novi iPhone 7 čim je izašao u Kini, u kojoj su iPhoni skuplji nego u ostatku svijeta.

U službenim kineskim Apple trgovinama iPhone 7 košta od 5.388 do 6.988 yuana.

Kineskinja je zatim prodala svih 20 smartfona preko platforme za preprodaju Huishoubao za ukupno 120.000 yuana. Osoblje Huishoubaoa potvrdilo je kako je žena prodala 20 potpuno novih iPhonea 7.

"Više od 10 ih je još uvijek bilo u plastičnom pakiranju. Svaki se prodao za preko 6.000 yuana. Od tih 20 iPhonea zaradila je preko 120.000 yuana."

Xiao Li je navodno potrošila sav novac kako bi do kraja isplatila kuću u svom rodnom gradu.