Znate li koji horoskopski znak najduže ostaje u vezi?

horoskop, starenje, mršavljenje, horoskop, seks, horoskop, horoskop, znakovi, mržnja, horoskop, znak, veza, horoskop, seks, seks, horoskop, poze, bosanski horoskop, horoskop, znakovi, seks, datum, rođenje, znak, horoskop, pokloni, Božić, horoskopski znakovi, horoskop, Jarac, horoskopski znakovi, najpametniji, horoskop, horoskopski znakovi, horoskop, horoskopski znakovi, mane, horoskopski znakovi, bračni partner, ljubavni horoskop, 2019. godina
Blizanci, Vage i Vodenjaci su skloni mijenjanju partnera, a Rakovi, Škorpioni i Ribe su najodaniji. Vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac skloni su dubokim osjećajima, ali ne na duge staze.

OVAN
Brzo i snažno se zaljubi, prerano se obveže, a zatim se udalji. Prije prekida prođe i po nekoliko mjeseci. Obično postoji razdoblje procjene i preispitivanja osjećaja, ali tipičan Ovan obično proba s nekom drugom osobom.

BIK
Ljudi rođeni u znaku Bika su vjerni i odani. Kada upoznaju izabranika ili izabranicu vežu se za cijeli život. Ako seksualni život u vezi izblijedi - zapitat će se ima li sve to smisla. Najvjerojatnije će vas u tom slučaju prevariti, ali neće priznati niti ostaviti partnera zbog toga.

BLIZANCI
Blizanci naginju tome da budu izrazito odani i da nikad ne ostavljaju partnere, ali ispitivat će vaše živce do krajnjih granica. Blizance ćete fascinirati tako što ćete ih raditi ljubomornima. Tada ostaju u vezi zauvijek.

RAK
Ovo je znak koji se voli obvezati jednoj osobi. Ne vole igrice u odnosima. Znaju biti ljubomorni, zahtjevni i nesigurni. Kad ozakone vezu i vjenčaju se, Rakovi su tu zauvijek.

LAV
Lavovi su obično oprezni. Kad se zaljube veza je strastvena i predana, ali samo na godinu-dvije. Lavovi nose nemir u srcu koji ih tjera na monogamiju.

DJEVICA
Ovaj tvrdoglavi, praktičan znak voli kratko udvaranje s malo seksa. Oni se zalažu za suzdržavanje od seksa prije braka. Dok osjećaju da u braku ili vezi postoji materijalno bogatstvo i sigurnost i doza poštovanja, veza s Djevicom će trajati.

VAGA
Vage su vrlo predani i odani znakovi. Sklone su dugim vezama jer su s partnerom prijatelji. Ipak, vrlo lako mijenjaju mišljenje, čas su hladne, čas strastvene. Veza s Vagom trajat će dok je zainteresirana događanjima u krevetu i dok god ste spremni da joj pružite veliku količinu pažnje.

ŠKORPION
Škorpion je najprivrženiji znak Zodijaka. Njihovi partneri često su prisiljeni suočavati se sa suparnicima. To stvara nesigurnost i veza se može raspasti nakon godinu dana.

STRIJELAC
Ovo je neodlučan znak koji ima problema s vezivanjem za jednu osobu. Ako želite da vam veza sa Strijelcem traje godinama, morate ih podržavati u onome što naume, ali im i dati dovoljno slobode.

JARAC
Jarac je tradicionalan znak koji očekuje tradicionalno vjenčanje. Ovo je znak koji očekuje apsolutnu vjernost i koji će ostati s partnerom dugo. I seksualni odnos i djeca su ono što osobu veže za Jarca. Prijevara je uvijek razlog za prekid.

VODENJAK
Ovo je vrlo nemiran znak kojima je problem ostati s nekim više od nekoliko dana. Raznolikost je ono što im čini život. Nisu si previše seksualni. Osoba ih može jako fascinirati, ali brzo gube interes. Najbolja šansa zadržati Vodenjaka je da intrigirate njegov intelekt.

RIBE
Ovo je jedan od najvjernijih znakova Zodijaka. Kad traže partnera, traže za cijeli život. Imaju stroge moralne principe, ali Ribe znaju i prevariti partnera. To nikad ne bi priznali. Osobe rođene u znaku Ribe imaju običaj da se ožene ili udaju za ljubav iz srednje škole.

Izvor: broj1.hr