Ters: Zločin u Mostaru nakon pitanja viška

Stravičan zločin u Mostaru. Maja T. ubila tetku nakon što je pokojnica upitala: “Ima li kakvog posla ‘ćeri.”

Tetka je naime bila jako loše sreće jer je 5min prije rastrojenu Maju baka razljutila pitanjem ima li kakvog zagondžiju!? Pretpostavlja se da su nakon toga živci Maji popustili k'o Lijanov glasač kad ugleda stoju.

Baka je srećom dobila samo odgovor "Ka'š se kopat", dok je tetka izvukla deblji kraj.
Frustrirana Maja je kako kaže nesretna obitelj poslala veliki broj prijava za posao i bila je odbijena više nego Čovićev prijedlog izbornog zakona. Veliki broj njenih prijava je odbijen uz objašnjenje da je prekvalificirana (op.a. magistrica prava) te da bi joj bolje bilo da nije dala silne pare za fax.

Prijatelji obitelji kažu da se tragedija mogla naslutiti. Naime prije godinu dana, nakon što je pala obranu diplomskog, Maja je teže ozlijedila strinu koja je upitala: "Kako ide vakultet."

Potreseni muž nije htio pred mikrofon, samo je rekao da je primjetio prije par dana da se supruga čudno ponaša nakon upita: "Šta je danas ručku?"
Kontaktirali smo i psihologa, stručnjaka za ovo područje. Rekao nam je da je u posljednje vrijeme primjetan porast ženskih osoba koje imaju problem izaći na kraj sa stresnim pitanjima.

Među "najškakljivijim" pitanjima pored gore spomenutih svrstavaju se i "Jesu ti to prirodne obrve" i "Koliko si već trudna?".

Preuzeto sa TERSA

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Tagovi: Mostar Zločin
07.03.2018 u 07:29