Završeno je snimanje Breaking Bad filma

film, Breaking Bad, glumac, snimanje

Glumac Bob Odenkirk otkrio je kako je snimanje filma iz Breaking Bad franšize dovršeno te da se ne može načuditi kako ništa nije procurilo u javnost.

Početkom 2019. doznali smo da će kultna serija Breaking Bad dobiti svoj produžetak u obliku filma. Projekt kodnog imena Greenbrier počeo se snimati u proljeće, a kako sada doznajemo – snimanje je upravo završeno. Otkrio je to glumac Bob Odenkirk, poznat po ulozi korumpiranog odvjetnika Saula Goodmana.

Odenkirk je u razgovoru za Hollywood Reporter izjavio kako je uzbuđen zbog Breaking Bad filma i jedva ga čeka pogledati. S obzirom da taj film još nije službeno potvrđen, Odenkirk je izrazio čuđenje.

“Teško mi je povjerovati da ne znate da je film snimljen. Napravili su to… Kako je to tajna? Ali jest. Napravili su dobar posao čuvajući film u tajnosti.” – izjavio je Odenkirk.

Prema neslužbenim informacijama, radnja filma trebala bi pratiti otetog čovjeka i njegovu borbu za slobodu. Velike su šanse da je glumac Aaron Paul vezan uz film, no to još nije potvrđeno. Spominje se kako film neće ići u kina nego direktno na Netflix, predviđa se 2020. godine.

(hcl.hr)