FOTO  Zabavni dio Mostarskog sajma

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar za posjetitelje, Mostarski sajam

U četvrtak, 14.04.predstavili  su nam se plesači plesnih klubova  iz Bosne i Hercegovine , od  PS MoStars, Mostarskih mažoretkinja, PS Flash, ŠPK Zrinjski, Čapljinskih mažoretkinja, Tomislavgradskih mažoretkinja, Mažoretkinja Prozor-Rame, PS Pro Dance, PS B-Dance, PS Erigo-D, Mažoretkinje Širokog Brijega, Baletne škole iz Mostara, HPK Široki, HPK Grude, HPK Posušje do Mažoretkinja  Uskoplja.

Petak smo započeli dodjelom nagrada Najuspješnijih sudionika sajma, kroz koju nas je vodila Julija Gubeljić. U glazbenom dijelu programa nastupili su Pero Križanović i Antonio Čarapina, a nakon toga uslijedio je i Modni dan .

Kako smo već najavljivali, sve je bilo u znaku Make over-a Ive Damjanović i Dragane Lucic,naših sretnih dobitnica nagradne igre  koje smo organizirali u suradnji sa HT ERONETom  i RED BULL-om, te modnih revija domaćih kreatora i gošći iz Hrvatske.

Za izgled naših djevojaka pobrinuli su se vrhunski stručnjaci u svome poslu; za hair style zaslužan je bio Frizerski salon Stiletto by Emerik Gudelj, za šminku Kristina Čulina i Barbara Bandur, koje su djevojke uljepšale uz pomoć ovogodišnjeg make up partera sajma ARTDECO Cosmetics, a za styling su bile zadužene Slađana Soldo i Maja Mišić.

Da njihova koža zasja i bude spremna za ovaj veliki modni dan pobrinuli su se u KS ANA. Nakit smo prepustili mašti modnog dvojca iz Čapljine LOTA ART, a djevojke su još počaščene sa Ma Cherie torbama by Marijana Dukić, KIKI's Bombs šumećim kuglama za kupanje i poklon paketom Artedeco & CM Cosmetics.

Modna agencija Gloss i ove nas je godine vodila kroz  nove kolekcije dizajnera koji su se prezentirali. Drago nam je bilo ugostiti dubrovačku kreatoricu  Andreu Zvono koja je otvorila Modni dan,  Tinu Ključe Mihaljević, dizajnericu nakita iz Opuzena, Blagu Pavlak iz Metkovića, Shape4U by Diana Šimović, Butik COOL iz Mostara , NICCA by Nives Ćorić, Maju Mišić, Slađanu Soldo, Stanku Zovko, Marijanu Dukić (Ma cherie torbe) Novi nakit by Ruža Žilić, Such a...by Antonija Nižić. Također su nam se predstavili  i učenici Srednje medicinske škole Sestara milosrdnica-odjel FRIZERI iz Mostara, te prikazali ne samo svoj izuzetni talenat  nego i  ogromnu  kreativnost i maštu. Glazbeni dio ove godine po privi puta prepušten je u ruke ženskog DJ-a Marine Mimosa, koja se potrudila da sve prisutne drži u dobrom raspoloženju.

Uloga voditeljice pripala je Heleni Čolić, za čiji se izgled pobrinula Marija Mikulić Čuljak iz KS ANA, a koja će se družiti sa Vama i sutra, te voditi Vas kroz svijet plesa  najmlađih i najsimpatičnijih plesača i pjevača -u sklopu dječjeg programa na Mostarskom sajmu, koji kreće kao i svake godine tradicionalno, subotom od 12 sati na glavnoj pozornici sajma.