VLASNIK ZASTAVE PISAO LOPOVU 'Je l' ti crkla guma, dokle si stigao s 3 litre u rezervoaru, ruka ti se osušila!'

pismo, lopovi, zastava 128
... jugoslavenskog automobila Zastava 128.
Netko mu je njegovo osobno vozilo ukrao, a on je prilično gnjevno na Facebooku otvorio dušu i mnoge zabavio i nasmijao. Lopovima je napisao otvoreno pismo na čijem se početku iščuđava što su ukrali baš njegovog ljubimca, vjerojatno najjeftinijeg na parkiralištu.

Pismo prenosimo u cijelosti.

'Što ne uze onu Vectru ili onog BMW-a od narkodilera iz ulaza pored moga? Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta? Je l' ti crkla guma, k'o meni prije 2 dana? Jesi li uključio grijanje kroz haubu jer se sajla pokidala? Dokle si stigao s one 3 litre u rezervoaru... Nadam se do prve bandere, ruka ti se osušila!

Je l' te zaustavio prometnik jer nemaš prednji desni žmigavac, nek' ti polomi noge pendrekom! Jesi se nasluš'o muzike na onom jadnom zvučniku, a kaseta se baš duuuuuuuuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscurio!

Cigaru upali na auspuh, majci ti ga spalim, pošto nema upaljača, k***a mi se nap**iš!!! Ispod desnog sjedišta imaš dugme kojim možeš prespojiti bobinu, da ti je ne bi ukrali... Ukrali ti leš dabogda!

Kad pada kiša, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno g**** oko volana, crna te voda izbacila! Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku. Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al' do daske, iako bih ja htio da ne zakočiš na vrijeme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja vječnosti!

P.S. Ako netko vidi crvenu "zastavu 128", registracije BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali!!!!'

jutarnji list