Vlasnici malih penisa, pozor! Stručni žiri odlučit će čiji je mikropenis najljepši. Prijave za natjecanje su u tijeku

natjecanje, najmanji penis
Nakon što su i sami ostali iznenađeni velikim interesom za infinitezimalna spolovila, vlasnici su događaj odlučili pretvoriti u tradiciju pa je tako natjecanje krenulo i ove godine.

Ovih je dana objavljen poziv svim zainteresiranima koji bi javnosti i stručnom žiriju htjeli dati svoje mikropenise na uviđaj.

'Naši stručnjaci u žiriju uzet će u obzir baš svaki sićušni detalj, uključujući izgled natjecatelja u kupaćim gaćicama, njihov talent, osobnost i način na koji predstavljaju ideal muškarca s malim visuljkom. To će biti dan kada ćemo svi zajedno slaviti tipove s penisima smiješnih veličina. Oni obdareni ne bi trebali ni pomišljati da se dođu natjecati. Istog će trenutka biti istjerani s natjecanja i poniženi!', stoji između ostalog u pozivu kandidatima s neizmjerno malim ponosom.

Izbor za najmanji penis Brooklyna bit će održan sredinom lipnja, a krčma u kojoj će se održati ulaznice će naplaćivati po 5 dolara. Bit će, kažu, i ograničeni broj VIP ulaznica, uz koje će posjetitelji dobiti osobni tretman penis-mačke. Što ta mačka točno predstavlja posjetitelji će po svemu sudeći morati otkriti sami.

Pobjednik natjecanja bit će okrunjen, a dobit će i nešto keša kojeg će, kao i prava misica, morati donirati nekoj organizaciji koja se bavi mirom u svijetu.

jutarnji.hr