Što omiljena vrsta kave govori o muškarcu?

kava, Čaj i kava, učenje, pamćenje, kava, maslac u kavi, kava, jutro, šalica kave, stevija, zdravlje, štetnost, miš, kava, užas, kava, podvaljivanje, Sastojci, kava, cijena, kava, tijelo, konzumiranje kave, kava, zdravlje, namirnice, lažni sastojci, muškarci, kava, kava, sol, kava, čaj
Espresso
Ljudi koji piju espresso kavu, prirodni su vođe. Ovi muškarci su radišni, ulijevaju povjerenje i znaju što treba napraviti da bi se odradio neki posao. Inspiracija su za druge, kako u poslovnom okruženju tako i u društvenim situacijama. Na njih se možete osloniti.

Dupli espresso
Jednostruki espresso vašem muškarcu nije dovoljan? On je vrlo praktična i logična osoba. Također je vrlo radišna osoba, no voli precizne upute. Najsretniji je kada mu točno kažete ono što treba napraviti. Idealan muškarac, zar ne?

Kava s mlijekom
Kava s mlijekom otkriva osobu kojoj je teško donijeti odluku. Ipak, riječ je o pojedincu koji nije sklon pretjeranoj analizi. Udobnost mu je na prvom mjestu. Uživatelji kave s mlijekom su zabavni te vole da im je udobno.

Cappuccino
Ugodna vanjština, besprijekorni modni stil i sofisticiranost karakteristike su osobe koja u kafiću naručuju cappuccino. Ovaj muškarac ne podliježe vulgarnim šalama, i trudi se obavljati sve stvari u svojem životu sa stilom. Vrlo je društven te ima kreativan um.

Kava sa šlagom
Muškarac koji ispija kavu sa šlagom ne boji se pokazati svoju mekšu stranu. No mnoge žene u njemu vide osobu kojoj nije lako vjerovati. Na prvi pogled čini se nježan i susretljiv, no u njegovoj dubini skriva tajne koje bi vas mogle šokirati.

Instant kava s okusima
U kafiću pred svima naručuje kremasti instant napitak s vanilijom, čokoladom ili okusom irske kave? Ovaj muškarac je kralj samopouzdanja. Ne mari za tuđa mišljenja, i sam stvara svoja pravila. Ima nešto privlačno u tome bez obzira na sladak okus njegovih usana, zar ne?

zadovoljna.hr