Saznaj koja je najveća mana tvog horoskopskog znaka

horoskop, starenje, mršavljenje, horoskop, seks, horoskop, horoskop, znakovi, mržnja, horoskop, znak, veza, horoskop, seks, seks, horoskop, poze, bosanski horoskop, horoskop, znakovi, seks, datum, rođenje, znak, horoskop, pokloni, Božić, horoskopski znakovi, horoskop, Jarac, horoskopski znakovi, najpametniji, horoskop, horoskopski znakovi, horoskop, horoskopski znakovi, mane, horoskopski znakovi, bračni partner, ljubavni horoskop, 2019. godina
Ovan
Nikada zapravo ne promisli dobro o stvarima. Ovnova brzopletost nadaleko je poznata, ali i sklonost da mu stvari brzo dosade. Zbog toga vrlo često odluke donosi naglo i nepromišljeno. Spontanost i brzina ponekad su dobar izbor, ali o nekim stvarima ipak treba bolje razmisliti.

Bik
Veliki materijalist. Čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno, očima je nevidljivo, jedna je od najpoznatijih mudrosti Malog princa koji je jako dobro znao da je vrijednost materijalnog prolazna.

Blizanci
Previše usredotočeni sami na sebe iako znaju da ne bi smjeli biti takvi. Biti sam sebi na prvom mjestu ponekad je poželjno, pa i potrebno, i svatko na to ima pravo, ali nekada trebamo misliti i na druge i ne biti toliko fokusirani samo na sebe.

Rak
Brzopleto donosi sulude zaključke temeljene na njegovim vlastitim brigama i nesigurnostima. Osjećajni rakovi skloni su previše prepustiti se vlastitim strahovima i neracionalnostima i tada donose pretpostavke koje zapravo nemaju veze sa stvarnošću. Pokušajte biti racionalniji i život vam više neće biti toliko kompliciran. Pročitajte i 12 najvećih tajni kojih se znakovi "srame".

Lav
Postane jako nervozan kada je frustriran. Srčani i temperamentni lav neće pasivno sjediti kada naiđe na probleme i zapreke. Bit će glasan, ljutit, razdražljiv, odrješit kada ga nešto frustrira. Savjet je da malo smirite strasti jer svojim ponašanjem možete i uplašiti ljude oko sebe.

Djevica
Nikada ne kaže drugima kako se zaista osjeća. Nerijetko rezervirana i distancirana djevica u mnogim će situacijama svoje prave osjećaje radije zadržati za sebe nego ih podijeliti s drugima. Diplomatski će ostati neutralna, ali iznutra će je to mučiti. Počnete li govoriti kako se zaista osjećate, život će vam postati jednostavniji i zapravo ljepši.

Vaga
Laže o zaista besmislenim stvarima. Vaga si jednostavno nekad ne može pomoći i slagat će misleći da će joj laž pomoći da se prikaže u boljem svjetlu pred drugima. Ali drugi će kad-tad raskrinkati te laži, a i vaga je samo čovjek pa će je prečesto besmisleno laganje početi kopkati. Govorenjem istine bit ćete nagrađeni čistom i mirnom savješću - može li nagrada biti veća? Razotkrijte i najveće laži svakog znaka horoskopa.

Škorpion
Kada je ljut kaže vrlo ružne stvari o ljudima ne razmišljajući o tome kakvu štetu to može napraviti. Tajanstven i impulzivan škorpion može biti super prijatelj, ali ako ga naljutite često neće birati riječi. A ružne riječi mogu ostaviti ružne posljedice. Zato prije nego nešto kažete, razmislite - mudra misao koje se uvijek dobro sjetiti kada bujica riječi samo što nije prsnula s usana.

Strijelac
Jako je loš u tješenju drugih iako zaista želi pomoći. Strijelac jednostavno nije majstor u tješenju pa često umjesto da pomogne, napravi još veću štetu jer ne zna pronaći prave riječi pa sve ispadne naopačke. Možda bi bilo najbolje da prijateljicu kojoj treba utjeha samo zagrlite bez ijedne izgovorene riječi? Saznajte i 5 horoskopskih znakova koji najviše tračaju (i ne srame se to priznati).

Jarac
Manipulira bez da je uopće toga svjestan. Jarčeva autoritativnost nadaleko je slavna, a ponekad ta prirodna sklonost dominiranju može preći u manipuliranje. Budite obazriviji i "mekši" prema drugima i oni će vas tada više cijeniti i smatrati vas osobom od koje mogu učiti i na koju se mogu ugledati.

Vodenjak
Vrlo hladan i ukočen na van. Zaista šteta da se luckasti vodenjak čini takvim jer iznutra je on vrlo topao, pristupačan i druželjubiv. Smanjite taj "gard" nezainteresirane osobe koju nitko i ništa ne dira i ljudi će vas još više voljeti.

Ribe
Uvijek bježe od svojih problema. Najveći sanjari u horoskopu, Ribe sklone su bježati od stvarnosti u neki svoj svijet gdje su osjećaju sigurnije i zaštićenije. Ali u većini slučajeva problemi se neće riješiti sami od sebe! Budite hrabri, izađite iz svog balona i uhvatite se ukoštac s problemima - vjerujte, osjećat ćete se bolje i samouvjerenije.

zadovoljna.hr