Satirični portal SATIRAnje.com slavi prvi rođendan!

satiranje, rođendan

 U periodu iza nas pomenuti portal zabilježio je odlične rezultate, što pokazuje svakodnevno povećanje broja posjeta i broja fanova na društvenim mrežama.
SATIRAnje.com u brojkama
Za godinu dana portal je zabilježio preko milion jedinstvenih posjeta. Posjete su većinom iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, ali i iz svih dijelova svijeta. Rekord portala oboren je 18. lipnja, kada je za 24 sata portal posjetilo 28.726 jedinstvenih posjetitelja.

Za 365 dana objavili smo 725 satiričnih priča, fotografija, videa, koje su u desetinama tisuća podijeljene na društvenim mrežama.
Vijesti sa SATIRAnje.com prenosili najčitaniji portali iz regiona
Satirične vijesti sa portala SATIRAnje.com prenosili su najčitaniji portali iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Nećemo nabrajati koji su to portali, jer bi nam trebalo vremena i prostora, a i sigurno bismo nekoga slučajno izostavili.

Planovi

Portal SATIRAnje.com, iako najmlađi satirični portal u Bosni i Hercegovini za vrlo kratko vrijeme preuzeo je lidersku poziciju u Bosni i Hercegovini, kada su u pitanju portali sa ovom tematikom. Planovi uredništva SATIRAnje.com portala su da u narednom periodu zadrže lidersku poziciju, i uspostave saradnju sa nekoliko satiričnih portala iz regiona.

Uskoro konkurs za satiričnu priču

Već sa početkom nove 2015. godine uredništvo SATIRAnje.com pokrenut će konkurs za satiričnu priču. Već su osigurane vrijedne nagrade, a više detalja biti će poznato uskoro.