Prvi put u Mostaru; dođite na noćno klizanje!

advent, Advent u Mostaru, klizanje

Na prostoru Adventa smjestilo se klizalište veličine 15x26 metara, a brojni su već pokazali svoje vještine na ledu.
Večeras, u petak 9. 12. prvi put u Mostaru, od ponoći do tri ujutro organiziramo noćno klizanje na ledu, a uz ritmove DJ-a Nanija.

Inače, klizanje je jedan od najzdravijih zimskih sportova jer aktivira sve mišićne skupine kako bi tijelo održalo ravnotežu na ledu. Osim toga klizanje jača mišiće, učvršćuje noge, zadnjicu i trbušne mišiće, a prednost klizanja je što uz glazbu i ples utječe na pravilno držanje tijela i gracioznost pokreta.
Svi ljubitelji ledene zabave večeras će moći zaplesati na adventskom klizalištu, a za one koji nisu ljubitelji klizanja imamo posebnu ponudu; Smirnoff Vodku i Red Bull moći ćete kupiti po posebnoj cijeni od 5KM.

Za sve naše Advetaše smo pripremili i nagradnu igru!
Na Facebooku objavite najzabavniju fotografiju s prostora Adventa u Mostaru, taggirajte @adventumostaru i koristite tag #adventumostaru i #zabava.
Tri fotografije s najviše lajkova skupljenih do 11. 12. u 20 sati dobivaju nagrade. Prva nagrada je VEČERA ZA DVOJE u našem zimskom restoranu; druga nagrada dobiva dvije karte za sat vremena klizanja, dok je treća nagrada poklon bon za konzumiranje jela i pića na kućicama Adventa.