Pronađen hrvatski građanin koji na Facebooku nije napisao “pada snijeg”!

CCI, Vlada HNŽ, Skupština HNŽ-a, supruga, tužba, Facebook socijalna mreža, Facebook socijalna mreža, bivše ljubavi, pornografija, Facebook socijalna mreža, optužnica, Facebook socijalna mreža, bolnica, liječenje, Facebook socijalna mreža, popis, prijatelji, Facebook, snijeg

Kontinuirano i temeljito praćenje hrvatskih društvenih mreža, koje provode tajne službe i odgovorni građani, dala je rezultata: jutros je otkriven sredovječni muškarac, koji na svom Facebook profilu nije objavio status "pada snijeg", pa čak ni "pada snjeg".

- Radi se o nezaposlenom Zagrepčaninu, Hrvatu po narodnosti, bravaru po struci, bez kriminalnog dosjea - obavijestio nas je Snješko Mlinarić, načelnik MUP-ovog Odjela za diverzije putem društvenih mreža.

Sumnjivo prešućivanje snijega

" Izostanak objave o snijegu mogla bi biti subliminalna sugestija građanima da nije pao snijeg te da ne treba čistiti ulice "

- Upalo nam je u oči da je sinoć i danas objavio nekoliko statusa, u kojima se dotaknuo trivijalnih tema poput predsjedničkih izbora, nestanka indonezijskog aviona, krize ruske valute i rasizma u SAD, a nijednom nije spomenuo prirodnu pojavu o kojoj bruji ne samo Hrvatska, nego i okolne zemlje - pojasnio je Mlinarić.

Nakon uhićenja, čudak je odveden u zatvorsku bolnicu, gdje je podvrgnut psiho-testovima, čitanju odlomaka iz romana Vlak u snijegu i snimkama predavanja don Stojića o masturbaciji. Istražitelji se nadaju da će pronaći odgovore na pitanja što spomenuti pobunjenik želi postići prešućivanjem snijega, a osobito gdje je bio 1991., kad je također padao snijeg.

Izvor: news-bar.hr