Pročitajte što nam HTV, Nova TV i RTL pripremaju za božićne blagdane

A i RTL i Nova TV posegnuli su za već prokušanim receptom - bogatim filmskim, serijskim i animiranim programom, piše jutarnji list.

Polnoćka iz Bjelovara

HTV kao javna televizija ima i neke druge sadržaje poput polnoćke iz Bjelovara te božićne mise iz Zagreba nakon koje slijedi već tradicionalno izravan prijenos iz Vatikana. Zabavni dio HTV-ova programa začinit će specijal ‘Plesa sa zvijezdama', kao i kultni domaći filmovi poput ‘Vlaka u snijegu' koji će ići na Badnjak. Tu je i animirani film ‘Čarobnjakov šešir', kao i ‘Čudesna šuma' koja će se na HTV-ovom programu naći za Svetog Stjepana. Božić će biti doslovce krcat stranim filmovima - od ‘Čarlija i tvornice čokolade', ‘Dječaka koji je spasio Božić', ‘High School Musicala', 'Marry Poppins'... Ništa manje neće uživati dječji filmoljupci u nedjelju jer je na rasporedu uspješnica ‘Roboti', ali i klasik ‘Čarobnjak iz Oza'.
Posjet Djedu Mrazu

Božić na Novoj TV osjetit će se i u njihovoj seriji ‘Najbolje godine', čiji će junaci paralelno s gledateljima također proživljavati blagdanske dane. Nova TV će i dio svojih redovnih emisija posvetiti obiteljskoj svetkovini, poput magazina ‘Provjereno' čiji će reporteri posjetiti zemlju Djeda Božićnjaka, malo finsko selo Napapiiri. Što se tiče filmskog programa za Badnjak, na Novoj slijedi premijera ‘Božić vragolastog Dennisa', akcijska komedija ‘Gas do daske 3', ‘Hudson Hawk' kao i film ‘Batman zauvijek'. U narednim danima slijedi film ‘Uvrnuti blagadani', drugi nastavak ‘Stuarta malog', ‘Harry Potter i odaja tajni', ‘Imaš poruku', ‘Božićni duh', ‘Neobične veze'...

 

Na RTL-u će se naći ‘Sam u kući', ‘Čudo u 34. ulici', ‘Vilenjak', zatim animirani film ‘Charlotteina mreža', ‘Dr. Dolittle 3', ‘Misija bez dozvole', ‘Grad anđela', ‘Praščić Babe u gradu', ‘Kad krave polude', kao i ‘Shrekov prvi Božić" i ‘Niko - božićna potraga". Na sam Božić ići će bajkovita komedija s elementima fantastike ‘Vilenjak' i ‘Sam u kući 2', dok je 26. prosinca RTL rezervirao za ‘Luda božićna zvona', ‘Preživjeti Božić' te ‘Veliku pandinu avanturu'.