Posno Valentinovo u Mostaru: Leti po ribu nemrs ti poljubim

riba, plava riba, Valentinovo, nemrs, Mostar, korizma, riba, recepti, brzi recepti, jeftina namirnica, riba, čišćenje, japanska metoda
Mali od sestre mu nasnimio USB sa svim klapskim pjesmama koje imaju u sebi riječ kušin i kapja, s obzirom da je opće poznato da klapske dalmatinske pjesme dodatno potiču apetit. Kako se očekuje velika večer gazda Jure je odriješio kesu te umjesto jadnog konobara Ante koji inače radi sam i on će uletit malo dat ruke (čitaj šnjuhat i gledat dopičnjake). Zariziko sa zalihama u kuhinji, navuko roštilja i plata za omanju afričku državicu a u nedjelju u crkvi klepio paket svijeća da napravi malo romantike. U kaminu nacjepao neki trosjed ne bi li se gošće raskomotile što više. 4 dana izvlačio kabal na mansardu da ribljom kosti ufati HRT zbog jebene lige prvaka (od kablovske ima reklamni letak). Zna da će fute pizdit za Sergiom Ramosom.

Oko 19:00h krenuli prvi golupčići upadat. Jure ožaren k'o uhljeb kad spoji Božić sa Tri kralja. Još ako Real bude zX2 otplatit će odma 3 zakašnjele kirije i dat Anti plaću za kolovoz. Bralić lagano u pozadini zadaje sexy ikavicu a pristižu i prve narudžbe. Jel može šifra od wifia, traže nervozno ne bi li okačile bukete i Ferrero Rocher u story dok apoljoni listaju posljedne promjene kvota prije lige prvaka. Šifra je MAJAFRIZERKA (prostor do), rok rok, odgovara Jure skakućuć između stolova k'o Kupid. Lagano se već počeo preznojavat, ne znaš jel od ognjene vatre u kaminu il što raja samo naručuje salate i sokiće. Sreća neka debela guda naručila more lignji i balu blitve. Bogara Jure, niko još ozbiljne mesine i alkohola nije naručio. Konta sve neki gymovi i fitnesače ga zapali. Pola restorana gleda u crypton TV, dok druga polovica broji lajkove i komentare "predivni". Nakon treće riblje narudžbe Jure vrisnu: "Ante Pepelnica!!!"

Ante ko pokošen izmjeni 20 pepeljara a Jure zajauka: "Ante Pepelnica a ne pepeljara, leti po ribu nemrs ti poljubim."

Izvor: Ters