Polovina kapaciteta dvorane Pecara za Grašin koncert već je rasprodana

petar grašo, ulaznice, koncert, petar grašo, ulaznice, fritule, petar grašo, koncert, petar grašo, koncert, Široki Brijeg, koncert, ulaznice, nagradna igra

Prvo mjesto regionalnog YouTube trendinga zauzeo je prošlogodišnji božićni hit Petra Graše “Fritula”. Za pjesmu je sada urađen spot koji je u samo dva dana prešao dvjesto tisuća pregleda.

U spotu se tako pojavljuje izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, hrvatska rekorderka u bacanju diska Sandra Perković, voditeljica Narodnog radija Tatjana Jurić, poznati chef Ivan Pažanin, te rukometašice RK Podravka Vegete zajedno sa svojim trenerom Zlatkom Saračevićem.

‘Želja mi je da i ovog Božića u sve domove unesemo malo topline i veselja, nadam se da ćemo s ovim simpatičnim spotom to i postići. Želim svima lijepe i mirne blagdane!’, poručio je Petar.

Spot prati simpatičnu priču kako Grašo na sam Božić ostaje zarobljen na aerodromu gdje sreće brojne poznate, no stvar naravno spasi Djed Božićnjak koji ga na vrijeme i sretno dovodi do njegove obitelji u kojoj njegova, za ovu prigodu draga, iz poklona vadi prsten!

Hercegovačka publika će ‘’Fritulu’’ nkao I brojne hitove Petra Graše, imati priliku slušati uživo na velikom Grašinom koncertu u Širokom Brijegu 27.12.2019. u dvorani Pecara.

‘’Velika zainteresiranost vlada za nadolazeći koncert Petra Graše u Širokom Brijegu, što ne iznenađuje jer on spada među najkompletnije i najtalentiranije glazbenike današnjice. Publika ga uistinu voli što dokazuju dvorane diljem regije koje puni s lakoćom. Polovina kapaciteta dvorane Pecara već je rasprodana, tako da možemo očekivati pravu prednovogodišnju feštu’’, poručili su organizatori iz agencije Primera.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su u hotelu Park u Širokom Brijegu, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru I online preko kupikartu.ba, a ukoliko ih ostane na dan koncerta prodavat će se po višim cijenama.

Sve informacije o koncertu pratite na Instagram I facebook stranici agencije PRimera.

https://www.youtube.com/watch?v=12lxpp7Eq0g&feature=emb_title