Počela Ultra, u Splitu partijaneri iz 140 zemalja svijeta

Ultra Split

Sedmu po redu Ultru, otvorio je legendarni David Guetta oduševivši svoje fanove. Među brojnima na ovogodišnjoj Ultri nastupaju i Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa.

Na Ultra Europe festivalu, koji će u Splitu trajati od petka do nedjelje, očekuju se deseci tisuća posjetitelja iz 140 zemalja svijeta.

U ponedjeljak Ultra iz Splita "seli" na Brač gdje će biti održan Regatta party, dan kasnije u utorak na Hvaru će u Hotelu Amfora biti održan Ultra beach, te u klubu Carpe diem Resistance Hvar, a sve završava u srijedu na Visu Closing partyjem na Fort Georgu.

ULTRA Europe festival prvi put je održan 2013. godine na stadionu Poljud, a predstojeće utakmice Hajduka razlog su "selidbe festivala na susjedni stadion. Ultra, koja ove godine očekuje milijuntog posjetitelja, u Splitu sigurno ostaje do 2022. godine, javlja Hina. 

fena