Pjevač Halid Bešlić priveden zbog izlijevanja Miljacke

...u vezu sa jučerašnjim izlijevanjem rijeke Miljacke iz korita, jer je prije nekoliko godina u svojoj pjesmi Halid nagovjestioo ovaj događaj

Građani Sarajeva ne pamte kada je Miljacka izlila iz korita, a nitko se nije nadao da se tako nešto može i dogoditi, samim tim je jasno da je Halid pjevajući o nabujaloj Miljackoj umješan u ovaj slučaj, piše satirični portal Balkantajms.

- Glasnogovornik Policijske stanice Centar, za Balkan Times je rekao kako Halida policija traži još od jučer, da su sinoć s njim stupili u kontakt i pozvali ga da se javi u postaju, međutim zbog stanja pripitosti nije mogao sam doći a nije moga ni objasniti gdje se nalazi, tako da ga je policija pronašla tek jutros.

"Dobro znamo da je Halid u svojim pjesmama pjevao o idejama koje je kasnije i realizirao, kao što je na primjer u pjesmi Beograđanka", dodao je glasnogovornik ove policijske postaje, Fikret Bijedić.

Načelnik postaje Mujaga Kovrdža, inače veliki Halidov fan, nada se da se radi o slučajnosti i da pjevač nema ništa s tim, ali će prepustiti da istraga to i dokaže.

Halidu je određen jednodnevni pritvor.

Napomena: Naravno, riječ je o šaljivom tekstu, dakle informacije iznesene u njemu plod su mašte autora