Najbolja oklada svih vremena: Rogere, pobijedi i bogati smo!

tenis, Roger Federer, federer, Wimbledon, Wimbledon, Roger Federer, Roger Federer, oklada
Kladim se da će taj mali Federer osvojiti sedam Wimbledona u karijeri, rekao je u londonskoj kladionici sredinom 2003. godine 53-godišnji Nick Newlife i na to ponudio uplatu od oko 2700 eura, pišu 24sata.hr.

U Velikoj Britaniji može se na sve i svašta kladiti, pa i na ukazanje Isusa Krista na središnjem terenu Wimbledona, te su bez problema omogućili strastvenom kockaru da iskuša sreću. Ponudili su mu koeficijent 67 i brzo su se dogovorili. Ako pogodi, dobit će oko 180.000 eura. Što je oko 1,3 milijuna kuna!

Godine su prolazile, Federer je osvajao u serijama i činilo se da će si kladitelj iz Oxforda osigurati sjajnu mirovinu. No u veljači 2009. godine Nick je iznenada preminuo. Ali napisao je oporuku, i to već nakon što je Federer osvojio drugi Wimbledon. Listić je ostavio humanitarnoj organizaciji Oxfam.

- Svi navijamo ove godine za Rogera - izjavila je predsjednica udruge i dodala:

- Tih 180.000 eura itekako će značiti djeci za koju se skrbimo. Iako o tenisu ne znamo puno, potrudit ćemo se pratiti svaki meč gospodina Federera.

Švicarac ima šest naslova. Nedostaje samo jedan...
Uložite li 100 kuna na Rogera, dobitak je 370

Roger Federer i Rafael Nadal glavni su kandidati za pobjedu na ovogodišnjem Wimbledonu. Na uloženih 100 kuna dobit ćete 370 kuna u slučaju pobjede švicarskog tenisača.