Na rubu Europe sa Željkom Pervanom ovaj petak u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

željko pervan, Međugorje, željko pervan, Međugorje

...a začin ovog beskrajno duhovitog stand up-a su i sve aktualne teme hrvatskog društva, koje muče malog čovjeka.

„Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena" tvrdi majstor smijeha i sarkazma Željko Pervan, koji u svojoj izvedbi ne ostaje dužan ni umirovljenicima, ženama, muškarcima, političarima, sa svima zbijajući šale i kroz tu svoju optiku prikazujući u biti stvarnost kakva ona jest.
Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima.

No, ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice. Stoga ne propustite hit stand up komediju Željka Pervana „Na rubu Europe" I 90 minuta zabave I neprekidnog smijeha za sve generacije publike.

Ulaznice po cijenama 10 KM (tribine, slobodno sjedenje) I 15 KM (parter, slobodno sjedenje) u prodaji su na blagajni Herceg etno sela u Međugorju i info pultu Mepas Mall-a.
"Amfitaetar je ograničenog kapaciteta, stoga požurite po svoje ulaznice koje su još danas I sutra dostupne za kupovinu I online preko kupikartu.ba. Na dan predstave ulaznice će biti moguće kupiti isključivo na blagajni Herceg etno sela. Predstava počinje u 21 sat, a ulaz se otvara od 20 sati", poručuju organizatori iz agencije PRimera.