FOTO  Mostarski sajam nastavlja tradiciju organiziranja bogatog kulturno-zabavnoga programa za sve posjetitelje

Mostarski sajam, zabava

...gdje, sigurni smo, svi mogu pronaći nešto za sebe. Manifestacija, prepoznatljiva u regiji kao mjesto dobre zabave, i ove godine, nastavlja sa pozitivnom energijom i još bogatijim sadržajima. Zadovoljstvo nam je zahvaliti se našem partneru u organizaciji zabavnoga programa- HT ERONETu koji iz godine u godinu prepoznaje značaj Mostarskoga sajma, ne samo za Mostar i Hercegovinu, nego i cijelu regiju, ali i RED BULLU koji podržava naš projekat već 10 godina za redom! Hvala Vam!
Ove godine za sve dame, pripremili smo nagradnu igru Make over, o čijim pravilima se mogu svi informirati putem FB stranice Mostarskoga sajma. Nagradna igra traje do 29.ožujka, a imena dobitnica bit će poznata i objavljena putem FB već 30.03. čiji ćemo onda finalni izgled prezentirati na glavnoj pozornici sajma, u petak 15.travnja za kada imamo najavljen MODNI DAN.

Dvije sretne dobitnice uljepšat ćemo od glave do pete, zahvaljujući našim ovogodišnjim partnerima. Za styling dobitnica pobrint će se dizajnerice iz Mostara, Maja Mišić i Slađana Soldo, a nakit će specijalno za njih izraditi modni dvojac iz Čapljine LOTA ART.

Frizure će biti prepuštene osoblju FS Stiletto by Emerik Gudelj, koji će biti jedan od naših specijalnih gošći na sajmu, a make up, mostarskim vizažisticama Kristini Čulina i Barbari Bandur, koje će šminkati ne samo dobitnice već i manekenke modne agencije Gloss koje već 10 godina za redom nose modne revije na mostarskom sajmu.

Službeni make up partner i ove godine je ARTDECO čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji će naše dobitnice darivati sa poklon paketima svojih proizvoda!

Naše dobitnice imat će priliku uživati i u predivnim opuštajućim tretmanima lica, zahvaljujući kozmetičkom salonu ANA, koji će uz proizvode Afrodita Cosmetics, učiniti sve da naše drage dame opuste, i pripreme za veliko finale prezentiranja njihova novoga izgleda na sajmu. Također će uz Pronalis proizvode dobiti potpuno novi doživljaj tretmana pedikure i manikure/ugradnja noktiju, što je današnji neizostavni detalj svakoga ženskoga uljepšavanja. A nakon sajamskog dana, naše uljepšane dobitnice doma će se moći opustiti uz novi trend KIKI's BOMBS šumećih kugli za kupanje, koje ćemo također predstaviti na sajmu.

Tijekom spomenutog MODNOG DANA, na sajmu će svoje nove kolekcije prezentirati i naše drage gošće iz Dubrovnika, dizajnerica Andrea Zvono, koja je sve češće prisutna na našim prostorima, a čije kreacije nose i poznate Hrvatice poput Jelene Rozge, Franke Batelić, Pamele Ramljak, Ane Rucner,Sonje Kovač i mnoge druge.. Odličan nakit s potpisom dizajnerice Tine Ključe Mihaljević (TKM design) iz Metkovića , vidjet ćete na našim manekenkama u suradnji sa dizajnericom Blagom Pavlak, čije ime je već poznato domaćoj BiH publici, i modnim brendom SHAPE4U, koji postoji već 2 godine, i iza kojeg stoji Diana Šimović iz Ljubuškog.

Mostarskoj publici predstavit će se i dugogodišnji prijatelji mostarskoga sajma-Stanka Zovko, Nives Ćorić sa brendom NICCA, Maja Mišić, Such A Fashion i butik COOL, te mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara.
Osim modnih revija, na bini mostarskoga sajma ugosti ćemo i jednu od najboljih ženskih DJ-ica na ovim prostorima, Marinu Mimosa, zatim, svoje nove pjesme prestavit će i ovogodišnji sudionici Melodija Mostara, a svojom glazbom počastit će nas i mješovita klapa Laetitia pod voditeljskom palicom Monije Jarak. Ovogodišnje voditeljice na mostarskom sajmu bit će Julija Gubeljić i Helena Čolić, za čiji će se izgled pobrinuti Marija Mikulić Čuljak iz KS ANA.

I ove godine imat ćemo plesne revije za male i velike, gdje će glavnom pozornicom prodefilirati plesači PS MoStars, Mostarske mažoretkinje, PS Flash,ŠPK Zrinjski, Čapljinske mažoretkinje, Tomislavgradske mažoretkinje, Mažoretkinje Prozor-Rame, PS Pro.dance, PS B-Dance, PS Erigo-D, Mažoretkinje Širokog Brijega, Baletna škola iz Mostara, HPK Široki, HPK Grude, HPK Posušje i Mažoretkinje Uskoplje.

Novosti nas očekuju i na gastro štandu, gdje ove godine ljubitelje slastica očekuje prava poslatica za njihova nepca. Naime, prva dva dana na sajmu posvećena su našim slastičarima, koji će za sve vas pripremiti najfinije slatke delicije, koje ćete moći i kušati, ali i BOGATU NAGRADNU IGRU, u kojoj možete osvojiti neke od najslađih nagrada za Vaše najvažnije događaje u životu ( krštenja, vjenčanja, rodendane itd). Od slastičara će se predstaviti: Slastice Marija iz Širokog Brijega, Torte i kolači "San Marino" Čapljine,.Čokolada d.o.o. Mostar , Torte Anita Široki Brijeg, Slastističarna Marlena Čapljina.

Svi posjetitelji sajma, uz kušanje slastica imat će priliku uživat i u okusu odlične Julius Meinl kave, čiji ćemo okus i aromu također prezentirati na gastro štandu.
Drugim danima na gastro štandu, moći ćete saznati novitete catering tvrtki ŠATORI MOSTAR, koji će ujedno i dekorirati naš gastro štand, CATERING ASTORIJA/RESTORAN ASTORIJA ČAPLJINA, CATERING & ŠATORI PLUS MOSTAR I CATERING HRSTIĆ LJUBUŠKI, koji će sve vjerne posjetitelje nagraditi poklon paketima iz svoje bogate ponude.

Na gastro štandu i ove godine ćemo uz pomoć Shakers Bar Akademije iz Banja Luke, saznati novosti iz svijeta Bar industrije.

Podsajamska manifestacija Sajam knjige i ove godine će zahvaljujući suradnji Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne i Mostarskoga sajma ugostiti mnogobrojna književna imena sa naših prostora, kao i mnogobrojne izdavačke kuće koje će , nadamo se zadovoljiti apetite ljubitelja pisane riječi.
No , ni nakon sajmaksoga dana neće biti dosadno jer ove godine smo udružili snage i za Vas osigurali odličan program u GOLDEN PUB-u, za vrijeme trajanja sajma . Moći ćete uživati u mjestu koje nudi odličnu glazbu, hranu, vrhunski izbor piva i vina, zabavu do ranih jutarnjih sati i jedini nude grupu PSIHOMODO POP, koji u Golden pubu gostuju 14.04.2016, a za čiji nastup ćemo Vam i mi na sajmu osigurati ulaznice ( o načinu osvajanja istih, pratite FB stranicu Mostarskoga sajma).

U svakom slučaju pregršt zbivanja i zanimljivosti očekuje nas od 12-16.04.2016. i za kraj ove najave, još jedno veliko hvala našim medijskim pokroviteljima: Prvi.TV, Večernji list,Bljesak.info, City.TV, Hercegovina.info, Radio Čapljina, Običan Radio, Radio Herceg-Bosne, Radio Grude, Radio PLUS Posušje, BH Clubbing, Bibermint.com ,Pogled.ba, BH.Index, Radio Kiseljak i TV Kiss, koji nas prate i bez čije potpore se naš trud ne bi vidio!


Vidimo se na 19.Međunarodnom sajmu gospodarstva -Mostar 2016!