FOTO  Mostarski sajam –mjesto dobre zabave

sajam, Mostar

Ni ove godine organizacijski tim zabavnoga programa neće Vas iznevjeriti. Svi izlagači i posjetitelji, ponovno će imati veliki izbor što izabrati za sebe tijekom 5 dana trajanja manifestacije poznatije u regiji kao mjesto dobre zabave.
Dakle, i ove godine, nastavljamo sa pozitivnom energijom i još bogatijim sadržajima. Da bi bili u mogućnosti organizirati zanimljiv sadržaj i za svakoga po nešto zaslužni su i naši ponosni sponzori zabavnoga programa- HT ERONET, Hercegovačka pivovara i Mostarsko pivo koji iz godine u godinu daju svoj doprinos ovom velikom događaju i prepoznaju značaj Mostarskoga sajma, ne samo za Mostar i Hercegovinu, nego i cijelu regiju.

I ove godine rame uz rame sa nama su i ARTDECO cosmetics, Vina Zadro, Mamma mia food delivery,pekarna Mlini, ZK Office, Canon, Dukat i SinkroMO .
Posljednjih par godina velika zainteresiranost pogotovo ljepšeg spola pokazala se za nagradnom igrom Makeover, koji imamo i ovaj put, a o čijim pravilima se svi možete informirati putem FB stranice Mostarskoga sajma. Nagradna igra traje od danas, 6.ožujka, a imena dobitnica bit će poznata i objavljena putem FB već 29.03. čiji ćemo onda finalni izgled prezentirati na glavnoj pozornici sajma, u četvrtak 12.4.2018. kada imamo najavljen MODNI DAN.

Za styling dobitnica pobrint će se naše dizajnerice Aida Musinović ( Aida Musinović design) i Josipa Marić za brend Pavone, dok će torbe biti sa potpisom POPPY BAGS.
Frizure i make up bit će biti prepuštene sutručnom osoblju New Green frizersko-kozmetičkog studija, koji će uraditi sve da naše dobitnice zasjaju. U iste stručne ruke, bit će prepuštene i naše manekenke modne agencije Gloss koje će nositi modele domaćih modnih dizajnera i modnih kuća.

I ove godine sa nama je službeni make up partner- ARTDECO, čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji će naše dobitnice darivati sa poklon paketima ne samo Artdeco proizvoda nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty !
Razlog više zašto se trebate prijaviti za ovu nagradnu igru je što možete osvojiti opuštajuće tretmane lica, microblending -japansko iscrtavanje obrva, oblikovanje, produživanje i ugradnja trepavica, pedikuru, manikuru, trajni lak ili ugradnju noktiju, anticelulitne tretmane poput kavitacije, mezoterapije, termo/sauna deku i limfne drenaže, elektrostimulacije-učvršćivanje mišića, spraytan i sve to samo zahvaljujući kozmetičkom salonu DŽANA.

Tijekom spomenutog MODNOG DANA, na sajmu će svoje nove kolekcije publici predstaviti popularni brend Pavone, Aida Musinovic, TKM design nakita iz Opuzena, Nives Ćorić by NICCA, Mara Handicrafts, butik COOL, Tag Tie, Franceska Valentina Sabljić, Ma Cheri by Marijana Dukić, Novi Nakit by Ružica Žilić, Vestido Designe, te mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara.
A da sve bude u dobrom ritmu pobrinut će se i naše domaće DJ snage, Dj Marina Mimosa i DJ Bosso.

I ove godine imat ćemo plesne revije za male i velike, gdje će glavnom pozornicom prodefilirati plesači PS MoStars, Mostarske mažoretkinje, PS Flash,ŠPK Zrinjski, Čapljinske mažoretkinje, Stolačke mažoretkinje, Tomislavgradske mažoretkinje, Mažoretkinje Prozor-Rame, PS Pro.dance, PS B-Dance, PS Erigo-D, Mažoretkinje Širokog Brijega, Baletna škola iz Mostara, HPK Široki, HPK Grude, HPK Posušje i Mažoretkinje Uskoplje, a u subotu za sve najmlađe imat ćemo i dječji program o čijim detaljima ćemo vas izvjestimo vrlo brzo.

Novosti nas očekuju i na gastro štandu, gdje ove godine ljubitelje slastica očekuje prava poslatica za njihova nepca. Naime, slatkoljupci će imati svoj slatki kutak i ove godine, gdje će Ukusno i zdravo, Amina Murtezović Ećo, Ružica Slezak, Fit prehrana, Torte Lana za vas i vaša nepca pripremiti neodoljive zalogajčiće i veliku nagradnu igru.
Podsajamska manifestacija Sajam knjige i ove godine nastavlja svoju suradnju sa Društvom hrvatskih književnika Herceg-Bosne, gdje ćemo ugostiti mnogobrojna književna imena sa naših prostora, kao i mnogobrojne izdavačke kuće koje će , nadamo se zadovoljiti apetite ljubitelja pisane riječi. Zadovoljstvo nam je najaviti drugu godinu za redom Nagradni natječaj na temu „Mali koraci prema dobrom sutra" čija pravila su objavljena na našoj FB stranici i web stranici Mostarskog sajma i DHKHB, a gdje će svi srednjoškolci i studenti,sa prostora HNŽ, ŽZH i HBŽ, koji su ljubitelji pisane riječi kao i fotografije moći sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade našeg sponzora ZK Office i Canon. Prošlogodišnja pobjednica Mihaela Turudić kao glavnu nagradu osvojila je i samostalnu izložbu na Mostarskom sajmu koju ćete moći vidjeti tijekom prva dva dana trajanja sajma, nakon čega imamo izložbu fotografija Street Art festivala, najveće galerije na otvorenom u regiji, umjetnika iz cijeloga svijeta koji su svoje ideje i kreativnost pretočili u prekrasne murale u gradu Mostaru, a čija su djela zabilježenja i ovjekovječena fotoaparatom, te Vam ih sve dodnosimo na jednom mjestu 12.4.-14.4. u paviljonu br.2.

Na listi zbivanja našle su se i dvije Radionice. Prva je na temu „Kako do zdravijeg životnog stila?" koja će u srijedu, 11.4. okupiti stručnjake iz svijeta fitnesa, športa, psihologije, nutricionionizma i koji će pokušati dati prave odgovore na Vaša pitanja. Na Radionici će sudjelovati voditelji Rehabilitacijskog centra ŽIVOT, Ana Bavrka- najljepša žena svijeta 2017 i velika zaljubljenica u fitness, osobni trener Andro Bevanda, Nevena Pandža, mag. nutr. i Vedina Ajanović, dipl. psih. Ispred Centra zdravih navika, Proteini.si Mostar, Laura Vodanović i Ivana Talić koje se kriju iza uspješne Instagram stranice FIT.PREHRANA čiji recepti zdrave ishrane dobijaju sve više i više lajkova na društvenim mrežama. Iste ćete moći i kušati na sajmu, kao i Dukat FIT proizvode te proizvode Proteini.si, a onda i potrošiti unošene kalorije uz tjelovježbu i ples koji će uslijediti na glavnoj pozornici za sve zainteresirane.

Druga Radionica je na rasporedu u petak 13.4. na temu Popularnost „blogera" bez bloga. I ove godine drago nam je što je Josip Grabovac sa nama i što je u svom jako zgusnutom rasporedu pronašao vremena upravo za Mostarski sajam. Uz Josipa gostovati će i Sunčica Šanjević, Kristina Bašić te blogerski duo BONA iz Mostara te za Vas odgovarati na pitanja kako do uspješnoga bloga, što misle o trenu samoprozvanih blogera, kako balansirati društvene mreže i blog i još puno toga!
No , ni nakon sajmaksoga dana neće biti dosadno jer smo za Vas osigurali zabavu u GOLDEN PUB-u, za vrijeme trajanja sajma . Moći ćete uživati u mjestu koje nudi odličnu glazbu, hranu, vrhunski izbor piva i vina, zabavu do ranih jutarnjih sati . U svakom slučaju pregršt zbivanja i zanimljivosti očekuje nas od 10-14.04.2018.u gradu na Neretvi.

Vidimo se na 21.Međunarodnom sajmu gospodarstva -Mostar 2018!