Mostarske sponzoruše u strahu, napadaju ih manijaci bez državnog posla

zanimljivosti, cipele, cipele, peta, zdravlje, hod, seksualnost, koraci, pete, žena, moć, štikle, cipele, žene, obuća, probanje, žene, pete, štikle, štikle, djevojke, mostarac, bez dlake na jeziku, hercegovke, sponzoruše, Mostar, napad, Valentinovo, mostarka, pete, Suhe pete, cipele, Mostar, djevojačka večer, Ivan Vrljić, sponzoruše, sponzoruša, cipele, ples, pete

Kako nam javljaju iz MUP-a, u posljednjih par tjedana sve je veći broj prijava od strane polugolih, dokonih djevojaka koje se žale da su "napadnute" od strane manijaka za koje se ispostavi da nemaju državni posao.

Posljednji slučaj se desio dvjema mostarkama koje su mirno čekale Sugar Daddya u jednom lokalu kada su im za stol bahato prišla dva momka. Kako je izjavila jedna od njih, ništa nije upućivalo na to da su momci manijaci, da rade u privatnika. Bili su markirano odjeveni, pili su kratko obojeno piće i platili su rundu stoticom. Nakon samo par minuta jedan od njih se izdao da rade kao komercijalisti. Ja sam ostala pribrana i pozvala sam osiguranje dok je prijateljica u strahu počela vrištati. Ubrzo je stigao i naš Sugar Daddy sa svojim gorilama te su ih pošteno izbubali. Ne želim ni pomisliti što bi se desilo da me takav lik osvojio. Drhtavim glasom prijateljica dodaje da bi morala vjerovatno raditi.
Strah se uvukao pod dopičnjake i sponzorušama Ivoni i Miji koje se nakon lošeg lova u gradu morale krenuti pješke kući.

- Govorila sam Miji da smo se previše navukle i da će nam prići neko normalan, tužno objašnjava Ivona. Nakon što smo ostale "praznih ruka" u disku, pomislila sam ipak da je sve ok kada su nam se dva momka u A6-ici ponudila da nas odvezu kući. Na pola puta moje iskusno oko je posumnjalo u njihove namjere kada sam primjetila da Audi ima ugrađen plin. U strahu za svoju budućnost na semaforu smo izjurile iz auta i pobjegle glavom bez obzira. I dan danas se bojim obući onu majicu bez dekoltea.

Iz sindikata mostarskih sponzoruša mole svoje članice da pripaze kome upućuju osmijehe i da otvore četvere oči. Podsjećaju na svoju bivšu članicu koja se morala udati za djelatnika benzinske pumpe koji ju je "pokupio" sa stričevim BMW-om.

Preuzeto sa Tersa