FOTO  Mostarske mažoretkinje ugostile mažoretkinje Vrbovec i Limenu glazbu

Mostarske mažoretkinje
Projekt je imao za cilj razmjenu iskustava , jačanju kulture mažoret plesa ali i promociju gradova, kulture življenja i jačanju turizma kroz ples i glazbu.

Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec u naš Mostar doputovale su sa ukupno 50 svojih članova i kroz dva dana imale su priliku doživjeti Mostar na najljepši mogući način -kroz ples ,glazbu i ugodno druženje a sve to zahvaljujući Mostarskim mažoretkinjama.

Službeni dio programa započeo je u subotu u poslijepodnevnim satima kada su Mostarske mažoretkinje i gosti prodefilirali ulicama grada a svoj program su nastavile ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače gdje su održale prigodan program i prezentirale svoje plesno umijeće uz zvuke glazbe naših gostiju.

Slijedećeg dana gosti su kroz neformalno druženje sa našim domaćinima imale i turistički obilazak grada a mažoretkinje su kroz igru i ples razmijenile iskustva sa svojim kolegicama pa je cijeli program imao i edukativni karakter.
Inače u društvo Mostarske mažoretkinje trenutno traju upisi za nove članove.
Sv i svi oni koji se žele priključiti Mostarskim mažoretkinjama mogu se javiti na kontakt mob.063 316 529 kao i na našu facebook stranicu https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina