FOTO  Mostarske mažoretkinje:Svečani defile ulicama grada Mostara

Mostarske mažoretkinje, mažoretkinje, Mostar
...a povodom Gostovanja mažoretkinja i glazbe Vrbovec u našem gradu.
Na kraju svečane povorke sudionici će izvesti i kratki prigodan program na platou ispred Hrvatskog dom Hercega Stjepana kosače

Inače sam program je dio projekta kojeg Mostarske mažoretkinje provode u suradnji sa Limenom glazbom i mažoretkinjama iz Vrbovca a u cilju razmjene iskustava , jačanju kulture mažoret plesa ali i promociju naših gradova, kulture življenja i jačanju turizma kroz ples i glazbu.

Mostarske mažoretkinje,Vrbovečke mažoretkinje i Limena glazba Vrbovec na taj će dan sa početkom u 17:00 h startati sa svojom povorkom.

Povorka će se formirati na Mostarskom šetalištu . Nakon postrojavanja povorka će se kretati u smjeru Španjolskog trga prema ulici kneza Domagoja sve do zgrade bivše kirurgije. Tu povorka skreće prema hotelu Ero tj ulicom pored Mepasa te kroz mostarsko naselje Centar 2 sve do kružnog toka kod zgrade Mljekara. Sa kružnog toka bi se nastavili kretati ulicom Kneza Višeslava sve do zgrade bivše kirurgije te dalje nastavili defile ulicom Kralja Tvrtka sve do Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače gdje bi i završili naš defile.

Po dolasku ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače koji je planiran oko 18 sati krenuti će kratki program na kojem će se predstaviti svi sudionici povorke.
Ovim putem pozivamo sve građane da nam se pridruže i uživaju u programu prepunog plesa i glazbe.

Sto se tiče ostalih aktivnosti u klubu trenutno je u tijeku upis u Mostarske mažoretkinje i svi oni koji se žele priključiti Mostarskim mažoretkinjama mogu se javiti na kontakt mob.063 316 529 kao i na našu facebook stranicu https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina