FOTO  Mostarske mažoretkinje proslavile svoj 20 –ti rođendan

mažoretkinje, Mostarske mažoretkinje, Mostar
Koncert prepun emocija objedinio je mnoge generacije koje su u ovih 20 godina prodefilirale ovim velikim i uspješnim kolekitvom.
Osim aktivnih članica - od onih najslađih i najmlađih pa sve do najstarijih članica koje su se predstavile sa svojim koreografijama s kojima su osvojile Državna i Europska odličja koncert je bio i prepun posebnih točaka iznenađenja .
Na samom početku brojne emocije kod publike ali i naših članica izazvao je kratki video vremeplov rada cijele velike obitelji Mostarskih mažoretkinja . Prikazan je i prvi video zapis na kojem su bile prve članice MM nakon čega je uslijedila i točka iste te ekipe koja je na opće oduševljenje publike otplesala istu tu točku . Bitno je napomenuti da najveći dio tih članica i dan danas aktivno sudjeluje u radu i punih 20 godina živi za ovaj klub.

Posebna točka koncerta bila je nikad ranije viđena točka iznenađenja : točka svih naših gostiju -mažoret timova iz : Vukovara, Rijeke, Samobora, Kotora, Sinja, Vrbovca, Pule koje su naravno zajedno sa curama iz Mostara otplesale zajedničku koreografiju i pokazale da mažoret ples nema granica .
Bitno je istaknuti da je i ove godine na naš koncert čak iz Francuske došao naš menadžer Florian Vigili kojem smo uručili zahvalu za potporu u radu.
Uz timove goste zahvalu su dobili i Predsjednica Hrvatskog mažoret saveza Elizabeta Mikelj ,te Vasilije Bjrović i Mirjana Miljanović- predstavnici iz Crne gore, Kotora.
Predsjednik Sportskog saveza grada Mostara gosp. Hasan Šišić i generalna tajnica uručili su posebno priznanje Mostarskim mažoretkinjama za svoj rad u ovih 20 godina .

Tu je bila naravno i nezaobilazna točka „igre sa svjetlima- svjetlećim štapovima koja svake godine iznova oduševi.
Gosti koncerta su bili i sudionici x faktora Adnan i Tarik , na opće oduševljenje mlađih članica i mnogobrojne publike.

Dragi prijatelji koji nas godinama prate- duvački orkestar KUD Željezara iz Zenice i Hrvatska glazba Mostar na samom kraju koncerta su skupa sa našim djevojkama izvele 2 posebne točke sa naših inozemnih nastupa i za kraj uz tortu odsvirali i otpjevali sretan rođendan.
Zahvala sponzorima i donatorima : Villa Anri, Villa Sara, Hotel Ero, Antonio commerce, KB Centar, Studio ljepote Tanja, Cvjećarna Masline,Restoran Karting Klub Mostar, tiskara Olovka, hrvatski dom hercega Stjepana Kosače, Udruga Altruist i učenicima srednje strojarske škole. Nemoguće bi bilo izvesti koncert bez podrške naših vjernih članica koje su nam glavna organizacijska snaga, a njih su ovaj put malo pomogle naše mame sa svojim prilogom u organiziranju domjenka za naše goste.Hvala svima od srca, voditeljice Mostarskih mažoretkinja.