FOTO  Mostarske mažoretkinje: Dođi i postani živući simbol grada Mostara

Mostarske mažoretkinje, upis
Mnogi nas zovu „Živući simboli grada Mostara „a kroz 23 godine uspješnog rada dokazale smo da smo kolektiv koji je ne samo postao simbol grada Mostara nego i simboli jednih od najprepoznatljivijih mažoret ekipa u Europi.
Osvajačice smo brojnih nagrada i priznanja, zatim brojnih titula kako Državnih tako i Europskih prvaka te se svake godine u naš grad vratimo sa izuzetnim rezultatima sa svih natjecanja na kojima se pojavimo.
Osim brojnih atraktivnih nastupa, humanitarnih,protokolarnih, nastupa na svim najvećim manifestacijama u našem gradu kako kulturnim ,sportskim i mnogim drugim i naravno natjecanjima, mažoretkinje su stalne gošće prestižnih europskih festivala i smotri, a svake godine, tijekom velikih europskih turneja, posjete po nekoliko poznatih europskih središta.
U ovom tjednu započeli smo još jednu plesnu sezonu a na svakom početku sezone naravno kreće i redovni upis novih članica za sezonu 2018/2019 .

Tim povodom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i djevojke da dođu i postanu "živući simbol grada Mostara "

Upis će se održavati kroz cijeli 9 mjesec.
Sve zainteresirane članice mogu nam se obratiti putem naše službene Facebook stranice https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina/ , e-maila [email protected] ili na broj 063 316 529 .

Na upis se mogu odazvati djevojke i djevojčice uzrasta od 5 godina pa do 19 godina.