Mostarske mažoretkinje: Dođi i postani živući simbol grada Mostara

Mostarske mažoretkinje jedan su od plesno- sportskih kolektiva grada Mostara koji uistinu svojim članicama pruža mnogo toga.

1/8
Mnogi nas zovu „Živući simboli grada Mostara „a kroz 23 godine uspješnog rada dokazale smo da smo kolektiv koji je ne samo postao simbol grada Mostara nego i simboli jednih od najprepoznatljivijih mažoret ekipa u Europi.
Osvajačice smo brojnih nagrada i priznanja, zatim brojnih titula kako Državnih tako i Europskih prvaka te se svake godine u naš grad vratimo sa izuzetnim rezultatima sa svih natjecanja na kojima se pojavimo.
Osim brojnih atraktivnih nastupa, humanitarnih,protokolarnih, nastupa na svim najvećim manifestacijama u našem gradu kako kulturnim ,sportskim i mnogim drugim i naravno natjecanjima, mažoretkinje su stalne gošće prestižnih europskih festivala i smotri, a svake godine, tijekom velikih europskih turneja, posjete po nekoliko poznatih europskih središta.
U ovom tjednu započeli smo još jednu plesnu sezonu a na svakom početku sezone naravno kreće i redovni upis novih članica za sezonu 2018/2019 .

Tim povodom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i djevojke da dođu i postanu "živući simbol grada Mostara "

Upis će se održavati kroz cijeli 9 mjesec.
Sve zainteresirane članice mogu nam se obratiti putem naše službene Facebook stranice https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina/ , e-maila [email protected] ili na broj 063 316 529 .

Na upis se mogu odazvati djevojke i djevojčice uzrasta od 5 godina pa do 19 godina.

 


Burza.ba, jedini potpuno besplatni oglasnik u BiH! Predaj oglas besplatno

05.09.2018 u 10:44