Mostarska vremena probudila staru ljubav: Dragi Roći dođi da ostarimo zajedno

Mostarska vremena, pismo, Roći, ljubav
Naša posljednja emisija je probudila i neke stare ljubavi, a na našu adresu je stiglo pismo koje objavljujemo u cijelosti.

Poštovani, ja zaista ne znam što da radim. Moj život se okrenuo za 360 stupnjeva otkako sam prošli tjedan u vašoj emisiji vidjela ljubav svog života. Kao i obično prošli petak čekala sam emisiju Mostarska vremena, a kada sam vidjela goste u meni su proradile emocije. Jedan od gostiju bio je moj Roći, moja ljubav iz školskih dana. Brže bolje sam uzela telefon i pokušala stupiti u vezu sa mojim dragim putem emisije, a onda sam doživjela iznenađenje ili bolje rečeno šok kada je moj Roćko rekao da me se ne sjeća. Nije moguće pomislila sam, ja njega nikada nisam zaboravila, bio je i ostao moja jedina ljubav, vatra koja se nikada nije ugasila.

Moj broj je ostao u redakciji Mostarskih vremena i iskreno sam očekivala da će mi se moj Roći javiti nakon emisije. Nisam se odvajala od telefona čekajući taj poziv, ali nažalost još ga nisam dočekala. Iskreno sam razočarana , te ovim putem želim podsjetiti mog Roćka na neke stvari iz naše zajedničke prošlosti.

Dragi moj Roći, Role, Roćko, i danas pamtim dan kada sam te prvi puta ugledala. Taj dan je moje srce pogodila Amorova strijela i još uvijek se nalazi u njemu. Još se sjećam naših dana provedenih u Borsalinu, naših dugih šetnji i naših iskrenih razgovora. Sjećam se kao da je bilo jučer kada si čekao ispod sata kod Hita moj autobus, i kako sam ti letjela u zagrljaj.

Nukada neću zaboraviti ni kako si me prepao pred ekonomskom školom iscenirajući samoubojstvo andolima. Tada si mi rekao da te još volim...Da volila sm te tada, kao što te volim i danas. Žao mi je što si zbog mene skočio kroz prozor, ali za to su krive ljubomorne duše kojima je smetala naša velika ljubav.

Role moj Roki, naša veza nikada nije trebala prestati, i sigurna sam da ni danas za nas nije kasno. Ljubavi moja ponosna sam što si imao važne funkcije u nogometu, a sada si mi postao i televizijska zvijezda. Znala sam ja da će moj Roćko bti važna osoba. Role moj kada ovo pročitaš znaj da te čekam i da te puno volim. Najveća želja mi je da se vjenčamo u emisiji Mostarska vremena, i da nam predsjednik Ćalta bude kum.

Dođi da ostarimo zajedno. Tvoja Ruža

HERCEGOVINA.info