Mostar: Trajektni promet u prekidu zbog usidrenog plovila pred kladionicom

Mostar, trajekti, trajekt klub, Mostar, Vjekoslav Marinčić , trajekt, Putnički trajekt, trajekti, zadar, brod, skok, trajekt, trajekti, trajekt klub, Mostar

Kako saznajemo u gradu su stvorile velike gužve, a kapetan duge plovidbe Mostar izjavi je za medije kaže da je na redovitoj ruti naišao na plovilo koje je bilo usidreno sa upaljenom signalizacijom. 

Gužve su izazvale bijes kod ostalih sudionika u prometu, tako da je došlo do nekoliko verbalnih svađa. Nakon dvadesetak minuta vlasnik usidrenog plovila izašao je iz kladionice ne obazirući se na gužvu koju je stvorio.

Pri ulazu u svoje plovilo pravdajući se rekao je da je stao na sekundu da uplati tiket, a onda su mu pred očima počele igrati bingo kuglice, pa je i tako okušao sreću koja ga naravno nije poslužila.

U priopćenju Trajekt kluba koji je odaslan medijima stoji da oni nisu krivi za današnju gužvu, kao ni na kašnjenje u voznom redu. Ovo nije prvi puta da naši trajekti ispaštaju zbog usidrenih plovila na skoro svim plovnim rutama u gradu. Ovim putem molimo Obalnu stražu da učini nešto po pitanju usidrenih plovila na gradskim rutama.

HERCEGOVINA.info