Mostar: Pokušaj otmice PIKA kartice

Mostar, pokušaj otmice

j. Kako prenose očevici, lopov je pokušao drsko s leđa oteti torbu sa ramena starijoj gospođi. Međutim nije očekivao da će naići na tako jak otpor od starice za koju se ispostavilo da je istaknuta pripadnica raje Demonsa iz Splitske. Starica je brzom reakcijom oborila lopova na pod te mu složila tzv. polugu koju je zadnji put koristila 1989. u fajtu protiv raje iz Mrtvare. Kradljivac je imao sreće što je baka propustila zadnjih par treninga u svom judo klubu zbog problema sa plastičnim kukom, inače bi njegova sudbina bila još gora.

Baka Anđa je izjavila: u torbi mi se nalazi sve što mi u životu vrijedi, PIKA kartica, Zglobex i bombone paljenice. Na PIKA kartici imam 14 bodova koje skupljam od 1984. i bezobraznik mi neće oteti pravo na poklon bon koji ću dobiti kada potrošim još 8 mirovina u Konzumu.

Već 6g ciljam onu Konzum pregaču i životom ću je braniti ako treba. Baka Anđa je inače 6 bodova na kartici prenijela iz bivšeg Razvitka, dok joj je pokojni muž ostavio dva boda koja je stekao u Nami. S bakom Anđom smo zatekli njenu konu Maricu, inače pripadnicu Crazy streeta, koja je javnosti poznata po tome što je provalnika u svoj stan zatvorila i mučila 15 dana tako što ga je hranila svakodnevno.

Preuzeto sa Tersa