Mostar: Koncert makedonske glazbene dive Kaliopi

Kaliopi
Turneja se nastavlja 16. veljače u Mostaru, u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača, 17. veljače u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu, a završava se 18. veljače u Sarajevu, koncertom u Bosanskom kulturnom centru.

U sklopu svoje BH turneje, Kaliopi će promovirati svoje najnovije hitove, ali će publici zapjevati i brojne starije pjesme, iz svojeg bogatog pjevačkog i autorskog glazbenog opusa.

Uz aktualni singl „Rođendan" s kojim je pokorila top ljestvice u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Srbiji i Hrvatskoj, njezin nedavni hit „Kesteni", obrada pjesme grupe Alisa i dalje se vrti u radijskom eteru i oduševljava publiku i fanove. Kaliopi će tijekom predstojeće koncertne turneje u BH svoje brojne bosanskohercegovačke fanove provesti kroz hitove koji su obilježili njezinu blistavu karijeru. Od kultnih pjesama kao što su „Rođeni" (Bato) i „Kofer ljubavi", pa sve do hitova „Ljubičice", „Crno i belo", „Mrvica", „Melem", „Dona" i dr.

Kaliopi, koja glasi kao najmoćniji i najupečatljivji ženski vokal naših prostora ponovo je udružila svoje kreativno-glazbene snage s producentom Romeom Grillom s kojim je osamdesetih stvarala i svoje prve hitove, pa tako svi njezini aktualni hitovi nastaju u zajedničkoj "glazbenoj radionici" Grill-a i Kaliopi.

Koncertnu turneju Kaliopi producira Tomislav Kašljević, a očekuje se da će ulaznice za sve gradove planuti!