MOSTAR: DAN OTVORENIH VRATA u Plesnom studiju Flash (MC Pavarotti)

Plesni studio Flash

Upis je počeo s početkom školske godine, u rujnu, te traje i tijekom listopada. Tim povodom, PS Flash organizuje besplatne radionice plesa za djecu svih uzrasta. DAN OTVORENIH VRATA će biti održan 17.10.2017. godine s početkom u 17.00h.
Raspored radionica (17.10.2017. u MC Pavarotti-ju):
 17:00h-18:00h (7-9 god)
 18:00h-18:50h (3-7 god)
 18:00h-19:00h (10-14 god)
 19:30h-20:30h (15-18 god)
Svi zainteresovani, kako roditelji tako i djeca/omladina, mogu nas posjetiti i informirati se o Pleasnom studiju Flash, ali i zaplesati na besplatnim časovima plesa.

Ukratko o FLASH-u!
Plesni studio Flash postoji i djeluje pri Muzičkom cenrtru Pavarotti, pod liderstvom koreografkinje i predsjednice studija Jasmine Rebac, već 20 godina, te njeguje moderne i suvremene plesove. Članovi su podijeljeni u grupe prema starosnoj dobi, a plesni program je prilagođen uzrastu. Za djecu predškolskog uzrasta nudimo manekensko-plesnu radionicu, a za starije imamo časove jazz-a, savremenog plesa, show dance-a, i street dance show-a.

Kako možete postati naš član?
Da biste postali članom Plesnog studija Flash trebate imati dobru volju i želju za plesom, nije potrebno plesno iskustvo jer naši treneri će Vam pomoći da svladate sve poteškoće. Pozivamo svu djecu i mladež, uzrasta od 3 do 18 godina, da se odazovu i posjete naše prostorije i iskoriste ovu idealnu priliku da se upoznaju sa radom našeg studija. Svim članovima ćemo sigurno osigurati dobru zabavu, druženja, nova plesna iskustva, natjecanja i pregršt novih iskustava koje će učiniti njihovo djetinjstvo bogatim i vrijednim sjećanja.

Apel roditeljima
Roditeljima želimo poručiti da razmisle o zdravlju i socijalizaciji svoje djece i svakako im preporučujemo da aktiviraju svoje dijete i da ga podrže u novim pohodima. Fizička aktivnost utječe pozitivno na pravilan rast i razvoj djeteta. Kroz muziku i izabrane plesne pokrete djeca razvijaju čulo sluha i koordinaciju pri kretanju, razvijaju najvažnije motoričke sposobnosti poput brzine, snage, fleksibilnosti i ravnoteže.
Stojimo Vam na raspolaganju svakog utorka i četvrtka u periodu od 16:00h do 21:00h, te nedjeljom od 09.00h do 13:00h. Također, sve informacije je moguće dobiti putem poruka i upita na Facebook stranici studija: PS Flash Mostar (https://www.facebook.com/flash.mostar/?ref=br_rs).