FOTO  Mladići iz Tomislavgrada od traktorske prikolice napravili bazen

Tomislavgrad, traktor, prikolica, bazen
Domišljati mladići iz spomenutog naselja u jeku najvećih vrućina dosjetili su se kako se bez mora i toplica osvježiti i rashladiti na domaći način. Na inicijativu nekoliko njih, u dubokoj traktorskoj prikolici napravili su bazen. Stavili su u prikolicu ceradu i napunili je velikom količinom vode, te uživali u kupanju. Kada im je bilo dosadno na jednom mjestu, upalili bi traktor i krenuli na drugo.

Ovo veselo društvo glavna je atrakcija duvanjskih sela ispod Ljubuše i sa svih strana primaju čestitke za domišljatost.

Momci su pokazali da za vrijedne poljoprivrednike ima spasa od vrućine u paklenim ljetnim danima.

Sve što im je bilo potrebno da bi se ludo zabavljali je njihov traktor i prikolica, malo plastične ponjave i eto pravog bazena. Vreli ljetni dani donose sa sobom... i neizbježne, osvježavajuće avanture, na koje se odlučila grupa ovih mladića napravivši svoj unikatni bazen.

Činjenica doduše je da su ovi mladići sami bez utrošenog novčića konstruirali ovaj vrlo upotrebljiv pokretni bazen. On samo izgleda jednostavno.
Kad voda postane bakteriološki neispravna i onečisti se, oni tada jednostavno naspu drugu vodu uz pomoć pumpe za vodu iz obližnjeg crpilišta za vodu ili iz rijeke Šujice, prenosi tomislavnews.com.

Prednost ovog bazena je što je on pokretan, a vidite njegovu osnovu čini prikolica, to je traktorska prikolica koja se lako može prikačiti za traktor i prevoziti po selima. Tako ni mališani koji žive po selima neće biti uskraćeni za zadovoljstvo plivanja u bazenima.

FOTO I TEKST

www.sarajlije-tg.com