Mladić iz Goražda na izboru za Mistera svijeta

natjecanje, Darko Milović, MR WORLD 2019, 100 natjecatelja, zabava, mister BiH

Darko Milović iz Goražda je Mister Bosne i Hercegovine i naš ovogodišnji predstavnik na izboru MR WORLD 2019. Oko 100 odabranih natjecatelja iz cijelog svijeta doputovalo je 6. kolovoza u Manilu na Filipinima, a finale MR world će se održati u petak 23. kolovoza u Coliseumu Smart Araneta, jednom od najvećih azijskih zatvorenih dvorana.

Direkcija izbora Miss i Mistera BiH odabrala je na Castingu Darka Milovića iz Goražda za Mistera BiH kao našeg predstavnika. Darko ima 17 godina i učenik je srednje Ekonomske škole u Goraždu, voli sport, a talentiran je za nogomet, te govori engleski jezik.

Natjecatelji iz cijelog svijeta odmjeriti će snage u nizu izazova, te će testirati svoju fizičku i mentalnu izdržljivost.

Julia Morley, predsjedateljica i izvršna direktorica Miss Svjetske organizacije kazala je kako je MR World jedinstveno natjecanje. ''Natjecatelji se bore jedni protiv drugih, ali u osnovi toga je atmosfera sportskog duha, jedinstva i prijateljstva, što čini ovo natjecanje tako prekrasnim iskustvom za sve one koji su uključeni'', rekla je. 

U predstavljanju u nacionalnim kostimima Darko će nositi narodnu nošnju koju je obezbjedio KUD iz Višegrada.