Malim Melodijama Mostara završeni festivalski dani u gradu na Neretvi

Martini je ovo bio sedmi nastup na mostarskom festivalu, na kojemu je i do sada imala zapažene nastupe.

Osim na mostarskom, Martina je nastupala i osvajala nagrade i na festivalskim pozornicama u Sarajevu („Mali šlager", „Lino festival"), te u Goraždu, Zadru i drugima.

Nagrade u obliku pijetla kući su odnijeli Ante Milić koji je nastupio sa skladbom ''Ljubav i matematika'', Marija Golemac (More) i Isidora Petrović (Deni).

Ena-Jelena Milović (Priđi mi) nagrađena je za najbolju interpretaciju, Erika Belle (Prijateljstvo) za najbolju glazbu i Antonela Doko (Prijatelji zauvijek) za najbolji aranžman. Osim njih nagrade su dobili Edis Agić, Karla Krtalić, Adi Jusupović, Lucija Golemac i Nejira Idrizović.

Na festivalu je nastupilo 13 mladih izvođača koji su se natjecali za neke od brojnih nagrada, dok su u zabavnom dijelu nastupili plesači Mo Stars s plesnim točkama „Pirati s kariba" i „Kina dance" za koje su osvojile zlatne medalje na nedavno održanom europskom natjecanju u plesovima 'CUP Rimini 2012' u talijanskom gradu Rimini.

Odličnim nastupom publiku su počastile članice baletne škole Arabesque iz Mostara koji su izveli ''Arabic dance'' i ''Rađanje sunca'' u koreografiji prof. Arlete Čehić.

U show programu nastupio je Bojan Jambrošić, dok je manifestaciju vodio glumac i tv voditelj Mario Drmać.

Malim Melodijama Mostara uspješno su završeni dvodnevni festivalski dani u gradu na Neretvi, čime direktor festivala Dragan Džidić nije krio svoje zadovoljstvo

„Festival smo vratili tamo gdje je cijelo vrijeme i trebao biti-u Kosači, što se pokazalo odličnim izborom.Festival je i ove godine dao priliku za afirmaciju mladim izvođačima, no, kao i uvijek, privukao je i veliki broj istinskih glazbenih zvijezda s ovog područja koji su , zajedno s nama, željeli proslaviti punoljetnost mostarskog festivala.I doista smo imali veliku feštu, ne samo na festivalskoj pozornici, nego i kasnije na after party-ju u restoranu Radobolja.Najposjećeniji program ove manifestacije uvijek bude dječji festival, pa je tako bilo i ove godine.Na njemu smo predstavili male izvođače doista velikog talenta, ne samo iz naše zemlje, nego i Hrvatske i Crne Gore", zaključio je i više nego zadovoljan Dragan Džidić.

Melodije Mostara 2012 su podržali Federalno ministarstvo kulture i sporta, Ministarstvo prosvjete, kulture i sporta HNŽ-a, Grad Mostar, općine Ljubuški i Široki Brijeg, Elektroprivreda HZ HB, HT Eronet, Vina Zadro, Mljekara Livno, HP Mostar, Solvej, restoran Radobolja, hotel Ero, agencija Tomić, Delta, Inel, Džajić commerce, optika Sunce, restoran Avangarde, Gordana Zucić i Iris Moda BIH.