Majstor! Na dva para zaradio bogatstvo!

BIH, kocka, Zoran Mamić, kladionice, porez, porezni obveznici, ministarstvo financija, Novac, kladionica, kladioničar, Australian Open
....američkih dolara na opciju da će Kineskinja Li Na i Švicarac Stanislas Wawrinka biti pojedinačni pobjednici na Australian Openu.

Nepoznati kladitelj u jednoj od 2.900 australskih kladionica uplatio je novac na opciju koja se honorirala tečajem 451! Malo je reći da je imao dobar nos. Čovjek je zaradio oko 196.000 američkih dolara (1,145.000 kuna)

Činjenica da je odlučio ukazati povjerenje Kineskinji Li Na i nije toliko iznenađujuća, iako je Serena Williams na svim kladionicama kotirala kao veliki favorit. Naime, Li Na je u prethodne tri godine u Melbourneu dva puta bila u finalu. Oba puta je izgubila.

No kad je već odlučio potražiti relativno iznenađenje u ženskoj konkurenciji, bilo bi logično očekivati da će pobjedu Li Na spojiti s pobjedom Novaka Đokovića ili Rafaela Nadala, najvećih favorita kod tenisača. Ali ne, on se odlučio za Stanislasa Wawrinku, čovjeka koji do ovoga trijumfa nije igrao niti jedan finale Grand Slama.

Tko zna, zna...

Sportski.net|TS|M.M.