Ljubavni horoskop: Kome će 2019. biti godina velikih odluka?

horoskop, starenje, mršavljenje, horoskop, seks, horoskop, horoskop, znakovi, mržnja, horoskop, znak, veza, horoskop, seks, seks, horoskop, poze, bosanski horoskop, horoskop, znakovi, seks, datum, rođenje, znak, horoskop, pokloni, Božić, horoskopski znakovi, horoskop, Jarac, horoskopski znakovi, najpametniji, horoskop, horoskopski znakovi, horoskop, horoskopski znakovi, mane, horoskopski znakovi, bračni partner, ljubavni horoskop, 2019. godina

OVAN

Ljubavna afera mogla bi ili procvjetati ili uvenuti u veljači. Nakon srpnja upoznat ćete ozbiljnog kandidata za vezu, a zbog utjecaja Jupitera bit ćete spremni na privrženu i predanu vezu više nego ikada. Mars će se u prosincu pojaviti u vašoj seks-zoni, stoga očekujte puno aktivnosti, nevažno jeste li solo ili u vezi.

BIK

Mars će projuriti kroz vaš znak u ožujku i travnju te će vam se upaliti "zeleno svjetlo" koje signalizira da preuzmete kontrolu u vašem ljubavnom životu. Kada Venera posjeti vaš znak u lipnju i srpnju, nećete se morati toliko truditi. Tada će moć zavođenja biti na vašoj strani te ćete biti okruženi udvaračima.

Mars i Venera će u ranim jesenskim mjesecima aktivirati vaš romantični sektor, stoga svakako to vrijeme posvetite situaciji na ljubavnom planu. Spremni ste na ozbiljnu vezu i zajednički život. No ako ne uživate u društvu svoga partnera, radije se posvetite prijateljstvima.

BLIZANCI

Prevrtljivi blizanci počet će osjećati spremnost na predanu vezu. Do prosinca će se mnogi od vas vjenčati, zaručiti, useliti zajedno ili napokon izaći iz veze kojoj je prošao rok trajanja.

Blizanci koji su solo započet će romanse izvan "sigurne zone", odnosno zanimat će ih ljudi različitih kultura i pozadina. Bit ćete na misiji da ostvarite sve što želite, uključujući i pravu ljubav.

RAK

Plutonovo putovanje kroz vašu osobnu zonu dugo je trajalo te ste vjerojatno imali niz intenzivnih susreta, nekoliko kriza je zahvatilo vašu vezu ili je pak došlo do prekida kojeg niste još preboljeli. Na sreću, Plutona u vašoj zoni više nema tako da ćete imati vremena uzeti predah i razmotriti perspektivu te dinamiku vaše veze.

U lipnju i srpnju mogli biste ljubavne planove staviti na pauzu i posvetiti se sebi. Početkom listopada započet će vaša misija da pronađete pravu ljubav.

LAV

Početak ljubavne 2019. godine za lavove će biti itekako ugodan. U siječnju i veljači čeka vas seksualno buđenje. To će biti pravo vrijeme da preuzmete kontrolu i pokažete partneru, sadašnjem ili budućem, što točno želite. U travnju pripazite na povratak stare ljubavi u vaš život. Pričekajte mjesec dana prije nego što ponovno odlučite razbuktati strasti te se sjetite da ste prvi put s razlogom prekinuli.

Ako nećete moći razlikovati požudu od ljubavi, radije se onda usredotočite na sebe. Pozitivna strana toga je što ste fokusirani na ono što vas istinski čini sretnima. Saznajte i s kojim se znakom najbolje slažete u ljubavi.

DJEVICA

Od siječnja do lipnja ovo će biti godina veze i seksa, bilo da se radi o supružniku, ozbiljnom partneru ili novom dečku. No pripazite jer biste u ožujku i travnju mogli imati poteškoća s dubljim povezivanjem. Također, tada bi se u vašem životu mogao pojaviti bivši partner.

Mars će vas nagnati da se suočite i razriješite konflikte koji vas muče, a zbog Marsa ćete biti izuzetno zauzeti u spavaćoj sobi. Zbog utjecaja Neptuna na vaše veze moglo bi doći do mnogih nesuglasica i neshvaćanja, tako da se prvo udaljite od takvih situacija i pomno promislite o sljedećem korak.

VAGA

Naglasak u ljubavnoj 2019. godini bit će na osobnom rastu Vaga. Naučit ćete biti iskreniji te kako sebe staviti na prvo mjesto. Kada vam bude trebao trenutak za sebe, to ćete i tražiti, a moguće je i da ćete otići sami na putovanje. Odmaknut ćete se od osoba koje nisu dobre za vas.

Ako ste odlučili dati drugu šansu bivšem partneru, tek ćete u ljetnim mjesecima saznati je li to bila dobra ideja ili ne. Od listopada do prosinca ponovno ćete preuzeti kontrolu i tražiti ono što želite.

ŠKORPION

Do kraja siječnja imat ćete dovoljno samopouzdanja te učiniti prvi korak. Osjećat ćete se udobno u društvu potencijalnog odabranika te ćete željeti iskazivati tu privrženost što češće. No u travnju pripazite kako ne biste požurili i uništili romansu na samom početku. Zadnja dva mjeseca u godini pripadaju vama, bit ćete vrlo društveni i odvažni te uživati u čestim izlascima.

STRIJELAC

Do kraja godine shvatit ćete tko ste te ćete prema tim saznanjima i organizirati svoj život. Bit ćete nekarakteristično ozbiljni, ali vaš ljubavni život postat će poprilično pustolovan. Od veljače do travnja puno ćete se zabavljati, a u lipnju i srpnju zračit ćete seksipilnom energijom. Tijekom prosinca na jednoj od proslava mogli biste pronaći novog udvarača, a ako već imate partnera, vaša kemija će još više ojačati.

JARAC

Nova godina probudit će u vama poslovne ambicije te ćete raditi još više nego uobičajeno, ali u ožujku i travnju vrijeme je da umjesto posla prioritet postane zabava. Odvojite vrijeme za izlaske, sa sadašnjim ili potencijalnim partnerom. U sprnju i kolovozu nastojat ćete biti što romantičniji. Nakon kolovoza mogli biste se upustiti u isključivo fizičku vezu.

VODENJAK

Mogli biste se odlučiti na drastične korake u vašoj vezi. Dat ćete ultimatum vašem partneru, prekinuti s nekim tko vas zavlači, učiniti vezu ozbiljnijom, useliti se s partnerom ili pak pristati na prosidbu. Svoju odluku ili ćete potvrditi ili krenuti ispočetka s novim partnerom nakon kolovoza.

Slijedit ćete želje svog srca, a u srpnju naći vremena i za flert. Tijekom druge polovice godine naučit ćete se pravilno svađati, bez niskih udaraca te ćete se posvetiti rješavanju problema s partnerom ili bliskim prijateljima.

RIBA

Početak godine za ribe će biti snažan te ćete biti odlučni u uzimanju onoga što želite. Od siječnja do travnja bit ćete svima šarmantni te ćete s jednostavnošću privući onoga koga želite. Od rujna će se vaš seksualni život proširiti. Bit ćete iskreniji u krevetu te ćete vjerovati nekome dovoljno da se u potpunosti emocionalno ogolite.

zadovoljna.hr