FOTO/VIDEO  Lažni Mamić komičara sasuo psovkama zbog pitanja o bratu!

davor jurkotić, u zdrav mozak, Zdravko Mamić
Naime, pravi Zdravko Mamić je već jednom nasjeo na Jurkotića iz poznate emisije ‘U zdrav mozak', a drugi pokušaj je kako doznajemo prošao uz pomoć vrhunskog imitatora.

‘Za skeč je zaslužan imitator Mišo iz Dubrovnika s kojim ćemo započeti suradnju nakon nove godine. Dečko je vrlo talentiran, a koliko čujem reakcije na skeč s Mamićem su odlične', kazao je za tportal.hr Jurkotić.

Jurkotić se lažnom Mamiću predstavio kao novinar sportskog portala sport.com (izmišljen) iz Rijeke. Na početku razgovora lažni Mamić je prema novinaru bio ljubazan da ni skroz pukao na pitanje hoće li svog brata Zorana potjerati iz Dinama kao i druge trenere ako zareda lošim rezultatima.

Do tada vrlo smireni Mamić potpuno je izgubio živce kazavši novinaru:

‘Vi ste mene doveli u nezgodnu situaciju. To baš nije u redu s vaše strane Vidim ja koji je tebi cilj. Neću nasjesti! Ja znam tko tebe plaća, tebe i takve komuniste koji će lagati napaćeni narod. Nećeš ti mene izbaciti iz takta. Zoran je moj brat, on će raditi u Dinamu dok ja to kažem. Ti i tvoji šefovoski pederi...', grmio je u svom stilu tzv. lažni Zdravko Mamić.

Nakon što se malo smirio Mamić je komentirao i kaznu Joea Šimunića od deset utakmica.

No, nakon toga je opet pukao i sasuo je niz dobro poznatih psovki na račun Jurkotića te mu je ‘poklopio slušalicu'.

Nema sumnje kako će ovaj lukavo smišljeni skeč i izvedbi imitatora Miša iz Dubrovnika (sjajno imitira i Jasmina Repešu ), za koji su neki uvjereni kako je predobar da bi bio lažan, skupiti velik broj klikova na youtubeu.