Kako napraviti dobru zabavu

party, zabava

Kako bi se svi uzvanici lijepo družili i uživali, potrudite se da unesete malo smijeha i zabave među goste. Kako bi se gosti opustili, igrajte društvene igre, uz koje zasigurno neće faliti smijeha, a uz koje će se i oni stariji ponovo osjećati mlađima.

Tijekom večere slikajte goste na zabavi, ali samo na početku dok su još lijepo sređeni i nasmijani, kako bi im sutra dan mogli poslati fotografije koje će ih podsjećati na ugodnu večer.

Možete i svojim gostima zadati tajne zadatke, koje moraju ispuniti tokom večere, a za koje će na kraju večere dobiti poklone iznenađenja.

Zapjevajte karaoke sa vašim gostima i opustite se. Karaoke su odličan način zabave, uz koje neće faliti suza i smijeha istovremeno.

Često domaćini pretjeruju kod pripreme jela, pripremajući više vrsta jela kako bi oduševili goste, ali to stvarno nije potrebno! Ono što je još bolje od mnogih jela je jedno vrhunski napravljeno jelo, koje će oduševiti sve uzvanike i ostaviti vašu večeru i druženju u savršenom sjećanju. Zapamtite da je bitna kvaliteta, a ne kvantiteta.

Prije dolaska gostiju provjerite da su vam kupaonica i wc čisti, te da su opremljeni sa dovoljno wc papira. Čista kupaonica je odraz svakog domaćina.

Puno ljudi misli kako su žestice skuplje od vina, no ako iskombinirate i pomiješate koktele na bazi žestica i punč na bazi vina, sigurno čete uštedjeti, a gostima ćete pružiti nezaboravne i domišljate okuse. Prije pripremanja recepata, isprobajte svaki recept.

Ukoliko se na večeri nađe netko tko voli popiti, pa nakon nekoliko čašica postaje nemoguć, osigurajte mu ležaj, kako bi nakon čašice više mogao prileći i pustiti goste na miru.

izvor: savjetnica.com