Još dva dana do Thompsonova koncerta u Čitluku

Thompson, Marko Perković Thompson, Thompson - Poljud Live

Ono što publika svakako može očekivati na predstojećim koncertima jesu glazbeno-produkcijski događaji na najvišoj razini te set lista sastavljena od pjesama s novoga albuma, ali i najboljih dosadašnjih hitova, odnosno dva i pol sata nešto laganijih izvedbi, ali i žestoke svirke.

Albumom 'Ora et labora' produkcijski i žestinom napravljen je velik pomak naprijed, što je uz odgovarajuće aranžmane i audio-vizualne efekte uspješno preneseno i na koncertnu izvedbu. Tome su prilagođeni i stari hitovi, tako da će i u tom pogledu publika zasigurno doživjeti nešto novo, što je na dosadašnjem dijelu turneje izvrsno prihvaćeno.

O glazbeno-produkcijskoj vrijednosti albuma najbolje govori podatak da je Thompson u 2013. bio najbolji izvođač Croatia recordsa, vodeće hrvatske diskografske kuće, tj. da je album službeno najprodavanije prošlogodišnje izdanje u Hrvatskoj od svih domaćih i stranih izdanja.

Osim toga, album 'Ora et labora' je i najprodavanije hrvatsko izdanje na iTunesima u 2013. godini, koje je u travnju bilo na top 5 ljestvici najprodavanijih albuma u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji, zajedno s imenima kao što su The Beatles, Bruce Springsteen, David Bowie, AC/DC i Eric Clapton.

Video spotovi i singlovi 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova', 'Nema predaje' i 'Maranatha' dosada su na YouTubeu pogledani oko pet milijuna puta.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Hotelu Brotnjo Čitluk i na benzinskoj crpki Mališić Petrol Tromeđa. Cijena ulaznice je 15 KM!