Jesi li DJ? Želiš nastupiti na Ultri?

David Guetta, elektronska glazba, Ultra Europe, party

Heineken ti pruža mogućnost da osvojiš devedesetominutni nastup na najvećem svjetskom festivalu elektronske glazbe ULTRA EUROPE u Splitu.

Heineken je i ove godine pripremio nezaboravno ljeto za sve ljubitelje elektronske glazbe i društvenih mreža. Užitci te vode do trodnevnog spektakla u Splitu od 11.7. do 13.07. Predsjedik stučnog žirija Jasmin Ferović Fera, DJ i producent, pionir elektronske glazbene scene u BiH je rekao:

«Ovo je izuzetna prilika za nove DJ generacije da predstave sebe i BiH na ovakvom mega događaju. Potrebno je da kandidati svoj vlastiti tridesetominutni DJ mix (ni kraći ni duži), snimljen na standardnim DJ spravama, postave na Facebook stranici Heineken BiH. Moguće je postaviti samo jedan mix koji nije moguće mijenjati. Kandidati moraju obratiti posebnu pažnju na to gdje idu, s kakvim će zvijezdama nastupati što predstavlja esencijalnu ulogu u kontekstu kreiranja mixa koji je u ovom slučaju ID/DJ karta pojedinca. Deset polufinalista s najvećim brojem glasova odabrat ćemo putem aplikacije na Facebook stranici Heineken BiH, a nakon toga slijedi DJ workshop na kojem ćemo odabrati troje finalista koji će se natjecati za glavnu nagradu. Ocjenjuju se: DJ nastup, sposobnost rada na različitim DJ spravama (playeri, kontroleri i sl.), self koncept, kontakt sa publikom, karakter-sadržaj dj mix-a, tehnički aspekt i način umiksavanja glazbenih numera».

Osim nastupa na najvećem festivalu elektronske glazbe, dobitnik osvaja i paket aranžman koji podrazumijeva plaćeni prijevoz Sarajevo - Split - Sarajevo, hotelski smještaj, prijevoz hotel - Poljud, ulaznice za sva tri dana festivala za sebe i svoja tri prijatelja.

Drugi dio Heineken nagradne igre je okrenut prema posjetiocima Heineken promocija koji također mogu osvojiti nezaboravno putovanje za sebe i svoja tri prijatelja, destinacije je ista. Potrebno je kod s Heineken promocije unijeti u aplikaciju na stranici Heineken BiH na kojoj se može pronaći više informacija.

Sponzorirani članak!