Jasna Gospić pred koncert 'Prijatelji i Kemo - Hiljade pahulja bijelih'

jasna gospić i kemal monteno
"Drago mi je da se nastavljaju koncerti posvećeni Kemalu Montenu. To će biti susreti pjevača, Keminih prijatelja i suradnika koji će njegovati sjećanje na našeg dragog prijatelja i veliku kantautorsku, pjevačku, ali i ljudsku veličinu kakva je bio naš Kemo.

U organizaciji Paule i Đele jr. Jusića ponovo ćemo se okupiti sutra u Zagrebu, u dvorani Vatroslava Lisinskog. Naravno, sve čestitke Pauli i Đeli jer shvaćaju i osjećaju značaj obilježavanja odlaska jednog od velikana zabavne glazbe i čovjeka koji je ostavio veliki trag stvarajući prekrasne pjesme, naglašava Gospić.

Kako kaže, Kemo je prije svega bio jedan od njenih najdražih prijatelja, a pričinjava joj veliku čast i radost što će sutra stati na pozornicu Lisinskog i ispod Kemine slike otpjevati pjesmu "Hiljade pahulja bijelih", po kojoj i cijeli koncert nosi naziv.

- Pamtim puno godina i puno divnih druženja sa Kemom. Znam svaku njegovu pjesmu, odrastala sam uz njih i uz njih učila pjevati. Nadam se da će se koncert uskoro održati i u Sarajevu, gradu koji je Kemo istinski volio i kome je dao najljepši dio svoje duše, kaže pjevačica.