Imoćanin otvorio kafić u Zagrebu o kojem svi pričaju

kafić, Zagreb
To je mjesto koje posljednjih tjedana ne "silazi" s društvenih mreža. Mjesto koje oduševljava prvenstveno svojim interijerom, al i definitivno nečim što nitko nema u svojoj ponudi, a to je - kava s porukom.

- Na ideju o kavi s porukom došli smo prije godinu i pol dana kada smo vidjeli članak u stranim medijima o samom printeru. Printer nije bio dostupan za europsko tržište te smo ga prije par mjeseci uspjeli naručit.

Gosti na mobilnoj aplikaciji izaberu željeni natpis ili sliku te šalju na printanje, a ispisuje se ekstraktom kave kako se ne bi promijenio okus napitka.

- Prvenstveno nam je bilo bitno da ponudimo kvalitetnu kavu te zbog toga imamo Procaffe kavu, ali znali smo da nije dovoljno imati samo dobru kavu već da se moramo po nečemu razlikovati od ostalih jer je konkurencija u Zagrebu velika. Imamo dobar izbor vina, a i uveli smo par vrsta ginova koje po želji možete začinit. Nemamo namjeru tu stati što se tiče ponude, a uskoro ćemo uvesti i razne vrste koktela - kažu nam vlasnici.

U interijer ćete se zaljubit već na prvi pogled. Zamišljen je kao prava zelena oaza u kojoj ćete poželjeti duže vrijeme. Na samom ulazu nalaze se prave drvene ljuljačke i mnoštvo teglica sa zelenim biljem.Dizajn potpisuju arhitektice Tamara Relić i Antonija Vlašić, a uređenje je trajalo nešto više od mjesec dana.

- Za uređenje prostora smo angažirali arhitektice te im prepustili da od naše ideje razviju jednu lijepu priču. Na prvom mjestu nam je bilo to da lokal odiše svježinom, ali i modernim interijerom. Nostalgični momenti su bili presudni tako da smo se nekim detaljima približili publici. Kombinacija industrijskog i natur stila daje posebnu autentičnost lokalu.

Greenery Procaffe možete pronaći na Facebooku i Instagramu, a ako se zateknete u Zagrebu, svakako ga posjetite.

Dalmacijanews.hr