Idilična dalmatinska plaža, zaputite se u posjet, nije daleko!

plaže, najljepše plaže, Brela

Plaže koje se protežu stotinama metara imaju svoje draži, a o ukusima se, uostalom, ne raspravlja, no mnogi se ponekad užele kupanja u malo spokojnijem ambijentu. Tražite li takvu plažu, uzmite u obzir ovu ljepoticu okruženu stijenama i natkriljenu gustom borovinom, sigurni smo da će vam se svidjeti kupanje u tom pomalo skrovitom, slikovitom okruženju.

https://www.instagram.com/p/ByGQ5ACBNdZ/

Plaža s fotografije nalazi se u Brelima, nedaleko hotel Maestral i poznatije plaže Punta rata i zove se Podrače, a sastoji se od dva žala smještena s obje strane rta obraslog borovima. Prije par godina našla se na popisu 15 najljepših i najpoželjnijih odredišta za odmor po izboru European Best Destinations, a 2018. ju je preporučio Europski parlament na svom Twitter profilu.

Žalo na plaži je prirodno, a nagib prema dubini blag pa je idealna za kupanje s djecom i osobama kojima je otežan ulazak u more. Ljubimce, ipak, na nju nemojte voditi, jer nije otvorena za pse. Na plaži ćete naći tuš, a u blizini je niz ugostiteljskih objekata u kojima se možete okrijepiti kad vam dosadi kupanje i sunčanje. 

https://www.instagram.com/p/B1RXadtIwe-/?utm_source=ig_embed