Family Weekend uz HT ERONET u Mepas Mall-u

HT Eronet, Eronet
Obiteljsko druženje treba njegovati, zato su Mepas Mall i HT ERONET za vas pripremili Family Weekend, najzabavniji obiteljski vikend u godini! Očekuje vas zabava za cijelu obitelj i idealna prigoda za vesela druženja, odličnu zabavu i puno osmijeha.

U petak 30.11. od 18 sati, na 1. katu Mepas Malla očekuje vas Tvornica smijeha uz iluzionista, koji će vas odvesti u zabavni, čarobni svijet magije i trikova.

U tvornici smijeha, uz izvrsnog mađioničara, mališani će se moći zabaviti uz izradu balona i oslikavanje lica zanimljivim motivima.

Za cijelu obitelj tu je i Jumping Clay mala tvornica ukrasa ,u kojoj nastaju prekrasni blagdanski, glineni ukrasi koji će izmamiti osmijeh na vaša lica. Svi će imati priliku okušati se u izradi maštovitih blagdanskih ukrasa.

U subotu 1.12. od 12 sati, na 1. katu centra očekuje vas balonska nagradna igra. Ostvarite kupnju, potražite ljubazne hostese i sudjelujte u simpatičnoj nagradnoj igri u kojoj vas očekuju vrijedne nagrade. Nakon kreativnog i nagradnog dijela, program Family Weekenda se nastavlja uz Obiteljsku olimpijadu, od 18 sati na 1. katu centra.

Obiteljska olimpijada, uz pregršt dinamičnih i interaktivnih igara i izazova, idealna je prigoda za obiteljsko druženje i natjecanje. Ovaj događaj probudit će timski duh cijele obitelji. Sudjelujte i otkrijte tko je zapravo olimpijac u vašoj obitelji, provedite nezaboravne zajedničke trenutke i osvojite vrijedne nagrade. Zabavi tu nije kraj!

U nedjelju 2.12., od 19 sati, moći ćete uživati u lutkarskoj predstavi - Oholica.

Pozivamo vas na veliko obiteljsko druženje uz najveseliji vikend u godini, a svakako posjetite i naš - HT Eronet centar u Mepas Mallu i iskoristite neku od odličnih ponuda koje vas očekuju!