Facebook zabranio pristup Bošnjacima, Srbima i Hrvatima: Tisuće ljudi na ulicama bh. gradova

Facebook
... prosvjedujući protiv Facebooka koji je za korisnike iz Bosne i Hercegovine zabranio pristup.

Kako je ranije priopćeno iz Facebooka, ova mreža korisnicima u našoj zemlji će biti nedostupna sve dok vlasti u oba bh. entiteta ne počnu predano raditi na ispunjavanju uvjeta za pristup Europskoj uniji.

''Nema smisla da se građani te zemlje zamaraju budalaštinama, imenima, prezimenima, opredjeljenjima raznih vrsta. Naša organizacija odlučna je u namjeri da to promijeni. Nema Facebooka dok se ne opametite'', pisalo je u prioopćenju.

''Ovo nema nikakvog smisla. Djecu sam morao odvesti u drugu sobu. Za sve su krive predizborne koalicije i vitalni nacionalni interes. Neko mora odgovarati'', rekao je jedan građanin Tuzle u blizini stadiona Tušanj, gdje su prosvjedi najmasovniji.

Zanimljivo je da su se prosvjednicima priključili rudari, prosvjetni radnici i pripadnici policije - svi s istim ciljem. Facebook je "pao" i neko mora snositi odgovornost.

Kontaktirali smo i Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, ali je telefon bio nedostupan. Nagađa se da je riječ o kvaru na Wi Fi mreži i da uslijed toga, Viber ne funkcionira punim kapacitetom.

(Tekst je satiričnog karaktera)

Radiosarajevo.ba