Evo kako se Mostraka spremala za valentinovski izlazak

zanimljivosti, cipele, cipele, peta, zdravlje, hod, seksualnost, koraci, pete, žena, moć, štikle, cipele, žene, obuća, probanje, žene, pete, štikle, štikle, djevojke, mostarac, bez dlake na jeziku, hercegovke, sponzoruše, Mostar, napad, Valentinovo, mostarka, pete, Suhe pete, cipele, Mostar, djevojačka večer, Ivan Vrljić, sponzoruše, sponzoruša, cipele, ples, pete

Istresa robe dovoljno da obuče 56 maturantica te pokušava složiti fatalnu kombinaciju. Nakon 5h kombiniranja naziru se prve suze i histerija jer nema šta obuć. Saziva se "vijeće futa" na viberu, ubacuje 22 prijateljice u grupu, traži da joj se pošalju slike svega što imaju u ormaru. Nakon 3h glasanja izabire Majinu crnu haljinu jer je ona ionako single. Od napada sreće objavljuje krilaticu "Svi žele da me ocrne ali ne znaju da mi crno dobro stoji". Pozdravlja se sa familijom i ulazi u banju. U roku od 7min unutra je 115°C. Kupanje, šorganje, depiliranje svega što je južno od obrva. Za to vrijeme stari joj provjerava zašto je fasada otpala na zidu od banje. Nakon cca 5h izlazi iz banje, smežurala se k'o hrast lužnjak. Nanosi 2L ulja i losiona...a sudeć prema L'orealovoj reklami da im krema pomlađuje 25g, trebala bi se vratit i u PM svakog momenta.

Noć neprospavana, objavila naramak ljubavnih poveznica i diskografiju Nine Badrić. Nada se sutra i prosidbi, hodaju od kad je sišla sa bebimila. 14og rano ujutro kreće sa tretmanima, redaju se frizura, obrve, trepavice i završna glazura, šminka. Od 4mm prirodnih trepavica Nina joj izvukla 2cm, škaklje je po čelu i obrazima kad trepće. Na frizuri 2 pakovanja laka, glava joj se fiksirala, do kuće hodala k'o olovni vojnik. Do izlaska ima još samo 4h. Raspizdi se kad joj dragi pošalje "Oće bit išta včrs, trebam li se kupat"? Zaklimala bi i glavom al ne može od laka. Oblači Majinu haljinu i uprati čudnu bijelu fleku na njoj. Bijesna ko hijena, kači sliku fleke i ispisuje Maji na zid "Ciao single". Klepa od starog Axe paket što mu je dala za rođendan i kači mašnu na njega. Oblači pričuvnu varijantu koju je spremila bila za 8.mart i čeka svog beduina.

Nastavit će se...

Preneseno sa Tersa