Djevojka otkrila da može popiti kavu na suncu i bez objavljivanja slike na Facebooku

zdrvavlje, kava, čaj, kava, kava, zanimljivosti, hrana, kava, čaj, mobitel, kava, seks, izbor, kava, krađa, plavuša, oglas, kava, buđenje, tjelovježba, kava, učenje, studenti, Mostar, ugostitelji, objekti, zatvaranje, kava, cigare, pušenje, buđenje, Rano buđenje, kava, kava, voda, sunce, kava, Facebook, kava, oprez, mostarci, razgovor, kava, kava, kofein, konobar, konobari, hoteli, konobari, ponedjeljak, kava, zdravlje, kava, spavanje
"Jučer sam vidila da zovu lijepo vrijeme pa sam se s prijateljicama dogovorila za kavu na suncu. Upravo zbog toga sam se i ustala u dva ujutro da se stignem našminkati i urediti pa da stignem na kavu dok još zapravo ima sunca", priča Ivana.

Kao i svako veliko otkriće, i do ovog je došlo sasvim slučajno.

"Sjelo je nas 12 prijateljica, samo uža ekipa i ogovarale smo Sandru koja je jedina kasnila. Kad ona dođe, znale smo sve, više nećemo imati koga ogovarati pa nećemo imati ni o puno toga pričati", ispričala je Ivana.

Kad je došla Sandra djevojke su se bacile na univerzalne teme: šminka, dijeta i muškarci. Međutim, nakon tri sata i te su teme presušile.

"Uhvatila sam se svog smartphonea, slikala šalicu, pogled na more i krenula filtrirati. No na osamstotom filteru mi je zablokirao mobitel i sliku sam slučajno obrisala", sjeća se Ivana koja je shvatila da za novu sliku uslikati više nema sunca.

"Curama sam slagala da sliku nisam još postavila jer ću je doraditi u Photoshopu. Istina je da je nisam postavila jer nisam imala što staviti", prepričava djevojka koja je nakon nekoliko sati shvatila da je zapravo prvi put popila kavu na suncu, a da to nije podijelila s 4204 prijatelja.

"Ne znam, još mi to zvuči nemoguće. Tko zna, možda mi se zbog ovoga nešto loše dogodi, možda mi se u Vanille svidi netko siromašan, umjesto u Mall odem u Cityja ili mi, nedaj bože, netko na Rivi dobaci da sam se obukla u skladu s godinama", strahuje od najvećih kletvi modernih Splićanki Ivana.

Izvor: sprdex.net.hr