Čudo u Mostaru: Grad na Neretvi ne pamti ovakav klasični ulet od 1903.g i scene kad je Emina odpepala Aleksu

čudo, Mostar

Jutros na društvenim mrežama kruži do jučer zaista nevjerojatna priča. Kako prenose svjedoci, sinoć u jednom noćnom klubu neimenovani mladić je bez ikakvih višemjesečnih priprema, dopisivanja i iscrpljujućih gledanja naprasno prišao da upozna djevojku. Prijatelji odvažnog mladića tvrde da su prije "uleta" probali djelovat klasičnim hakanjem, odgovaranjem, uvjeravanjem da ima manje šanse od sportske dvorane u Mostaru, da ne nosi košulju i da ne radi u Elektroprivredi, ali se mladić nije dao smesti.

Djevojka nenaviknuta na situaciju i bez pripremljenog obrambenog mehanizma nije imala vremena ni klasično zakolutati očima. U velikoj gužvi nije mogla ni vidjeti, do tada teško prelazne činjenice, da je na mladiću majica iz Patricije te da nosi lanjski model tena iz Deichmanna. Prijateljica joj je iz petnih žila ukazivala na njegove neoprostive mane: bio je preobično ošišan, u ruci je držao jeftino pivo i nije mirisao na Armani Code.

Druge dvije su pretraživale njegov profil za inkriminirajućim podacima, međutim zavedene njegovim šaljivim statusima počele su se i one metiljat oko njega. Nakon što je mladić u jednom trenutku "nekažnjeno" izvadio Alcatel mobitel, jasno je bilo da su njegove šanse veće od Bešlićev novog mandata. "Napadnuta" djevojka je nakon ugodnog razgovora zaboravila na sve svoje predrasude i dopustila da je mladić odveze kući u caddy-u od firme.

Istu večer mladić je od strane prijatelja podvrgnut svim doping testovima. Izmjerena mu je mala količina alkohola u krvi, pregledane su sve društvene mreže, tražen je bilo kakav raniji kontakt sa dotičnom međutim nijedan poke, nijedan sumnjivi like nije pronađen.

Mostar ne pamti ovakav klasični ulet od 1903.g i scene kad je Emina odjebala Aleksu Šantića.

Preneseno sa Tersa