Branili su mu da je viđaju, morali su se skrivati, a za tajno vjenčanje ju je morao oteti!

eurosong, dino merlin, dino merlin, koncert, Beograd, dino merlin, Beograd, bojkot, dino merlin, Sarajevo, koncert, dino merlin, koncert, Beograd, marakana, delije, dino merlin, osuda, Dubrovnik, dino merlin, dino merlin

Bosanskohercegovački pjevač Dino Merlin otkrio je priču koja stoji iza pjesme 'Kad si rekla da me ne voliš', a tim je potvrdio koliko je jaka ljubav njega i njegove supruge Amele. 

Naime, hit je posvetio upravo njoj u najtežim trenucima kada su bili razdvojeni. Nebrojeno puta ih život nije mazio - siromaštvo, naporan rad i borba za njezinu ljubav koju je njezin otac branio. Pjevač se odlučio boriti za ljubav svog života, a Ameli nije bilo lako zbog toga jer njezina obitelj nije htjela čuti za nju nakon što su rekli sudbonosno 'da' u tajnosti. 

"Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za obitelj i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni čuti za nju. Ali, eto vrijeme liječi sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem" - ispričao je pjevač za Glossy. 

Njezini roditelji nisu ga odobravali i nisu željeli da im se kći viđa sa siromahom. Kao srednjoškolac, zaljubio se u bogatu Amelu s kojom danas ima dvoje djece - kći Naidu i sina Hamzu. 
(vecernji.ba)