Babine u Mostaru: Donijela strina kompletić koji je bio u više kuća nego Jehovin svjedok

Babine u Mostaru: Donijela strina kompletić koji je bio u više kuća nego Jehovin svjedok

 Zdravko dobio upalu zgloba od rezanja meze, 12km čajne i dulum edamera, ne da Nevenka na mašinu jer debelo reže. Dolaze tetke, strine, susjede i kone što dilaju sa njom Farmasi i Tupperware. "Koji te je porađao?", "Jel onaj stari mesar?", pitaju znatiželjno dok sugeriraju da je trebala na carski.... "Moja ti što'š se patit a i Zdravku bi bilo draže hihi".

Nevenka kese skuplja, ima plastike za 4 ozonske rupe. 2 mjeseca će Jadro imati za ručak i zalijevati đusom. Ni njihovu kuću nije zaobišlo "prokletstvo kiwia" - Vigor vodka od kiwia koja je krenula na put davne 2003. na krizmi u Ilićima.

Ronca Nevenka slabo pelena na babinama, malu će sa 4mj. povijat u Namex kese. Robicu u omjeru 9 od 10 raspoređuje za dalje. "Ovo ćemo kumi odnijeti, ovo ću Jadranki...i ona njena trenerka je bila 13KM". Skuplju robicu okačila na PRODAJA MOSTAR, blokira Vesnu da ne vide dok se ne proda. A strina joj donijela predratni kompletić iz Mladosti iz Mrkonjić Grada, bio u više kuća nego Jehovin svjedok. Osvetit će joj se Nevenka sa cenerom za misa. Kako koji gosti odu Nevenka budi bebu čeprkajuć ispod jastuka da vidi jel ko šta gurno. Više se skupilo od lemuzine na "sedmici". Savjetuju joj fute da strogo ne mrda 40 dana, jedino u slučaju nužde i ako bude "Drama dan u Mepasu".

Jednu večer došla i Zdravkova ekipa sa posla, donijeli malom(??) dres od Zrinje i 2 gajbe pive. Nevenka popizdila, od očaja skinula kulen sa meze i pokupila se u svojih sa malom. Dok je bila u matere zvoni Facebook...Anita tipka "Daj mi Vesnin komplet upola cijene ili ću te odcvikat".

Ters